Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Altaïr" data-source="post: 316146" data-attributes="member: 1548"><p>Не ми кажа дали нема да ти треба? </p><p>Јас се кладам дека повеќе од половина што излеговте на протест излеговте само за да губите часови. Математика немало да ви треба, бог да чува. Тоа се учи од основно, не е биологија па ајде научи ја лелцијата, напиши нешто и толку. За математика треба вежбање, концентрација, и најмногу заинтересираност. А не вие врска си немате како да решите задача затоа што во основно не ви било гајле за математика, и сега ајде да протестираме затоа што нас ни е тешко. Па нормално дека ќе ви биде кога не сте учеле и не сте вежбале дома, одете сега научете да ве видам. А тоа дека нема да ви е потребна математика е глупост, да не ви е случајно биологија и географија повеќе потребно од математика. </p><p>Уствари што зборувам бе, и професорите се за никаде. Сите комплет сте за никаде, вие зашто не сте учеле и немате никакво познавање а сега се буните, и професорите зашто се лудаци невидени и не предаваат убаво. Па можам да кажам дека и родителите се криви, седи сине не се мачи ќе видиме ќе средиме оценка, гледај другите да ти се добри. Кога некој ќе го каже ова....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Altaïr, post: 316146, member: 1548"] Не ми кажа дали нема да ти треба? Јас се кладам дека повеќе од половина што излеговте на протест излеговте само за да губите часови. Математика немало да ви треба, бог да чува. Тоа се учи од основно, не е биологија па ајде научи ја лелцијата, напиши нешто и толку. За математика треба вежбање, концентрација, и најмногу заинтересираност. А не вие врска си немате како да решите задача затоа што во основно не ви било гајле за математика, и сега ајде да протестираме затоа што нас ни е тешко. Па нормално дека ќе ви биде кога не сте учеле и не сте вежбале дома, одете сега научете да ве видам. А тоа дека нема да ви е потребна математика е глупост, да не ви е случајно биологија и географија повеќе потребно од математика. Уствари што зборувам бе, и професорите се за никаде. Сите комплет сте за никаде, вие зашто не сте учеле и немате никакво познавање а сега се буните, и професорите зашто се лудаци невидени и не предаваат убаво. Па можам да кажам дека и родителите се криви, седи сине не се мачи ќе видиме ќе средиме оценка, гледај другите да ти се добри. Кога некој ќе го каже ова.... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom