Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 312007" data-attributes="member: 2740"><p>Овие од Сител да не ги знаев и да ми раскажуваше некој дека постојат немаше да верувам жими се. Ама во земјава ќе видиш се и на очите нема да им поверуваш. Господинот Латас е врв. Права легенда.</p><p>(ова демек на Заев му се обраќа)</p><p>-И јас можам од тебе да извадам снимка како имаш секс со Сораја и како седиш на маса со таму бомбаши па да кажам дека си дел од некоја исламистичка организација. (е така да си знаеш)</p><p>А најјако ми е кога очајно се трудат да докажат дека се во право и дека делат мислења со некои ко демек врвни светски експерти и критичари. И тоа толку познати, со толку голема светска слава што немале друга работа него тумачеле и мислеле за бомбите на Заев и вратоврските на Латас.</p><p>- Господинот Х, кој бил дел од владата на Саркози остро го обвинува Заев и според искуството во една од највлијателните и најпознати влади порачува дека така во влада не се влегува.</p><p>Иначе дотичниот господин еднаш присуствувал на говор на Саркози, а иначе што е најважно за неговата кариера и поради што е светски признаен и почитуван е што за време на владеењето на Саркози овој имал цела рубрика во весник и тоа во делот астрологија. Оф мори мајко.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 312007, member: 2740"] Овие од Сител да не ги знаев и да ми раскажуваше некој дека постојат немаше да верувам жими се. Ама во земјава ќе видиш се и на очите нема да им поверуваш. Господинот Латас е врв. Права легенда. (ова демек на Заев му се обраќа) -И јас можам од тебе да извадам снимка како имаш секс со Сораја и како седиш на маса со таму бомбаши па да кажам дека си дел од некоја исламистичка организација. (е така да си знаеш) А најјако ми е кога очајно се трудат да докажат дека се во право и дека делат мислења со некои ко демек врвни светски експерти и критичари. И тоа толку познати, со толку голема светска слава што немале друга работа него тумачеле и мислеле за бомбите на Заев и вратоврските на Латас. - Господинот Х, кој бил дел од владата на Саркози остро го обвинува Заев и според искуството во една од највлијателните и најпознати влади порачува дека така во влада не се влегува. Иначе дотичниот господин еднаш присуствувал на говор на Саркози, а иначе што е најважно за неговата кариера и поради што е светски признаен и почитуван е што за време на владеењето на Саркози овој имал цела рубрика во весник и тоа во делот астрологија. Оф мори мајко. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom