Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 309075" data-attributes="member: 1176"><p>[USER=272]@Saladin[/USER] </p><p>И јас не знаев искрено. Нема да отворам сега гугл, да читнам нешто па се правам квази експерт за карикатуристите, бидејќи стварно не ги следам и не се разбирам. Проблемот е што луѓево сме станати премногу цинични, плус интернетот е жив доказ за тоа дека сите се лавови од зад монитор, ама офци кога треба нешто да се потегне во живо. И да, се согласувам со тебе, посебно дека Je suis Charlie е лого кое плоди со помодарство. Меѓутоа нешто мора да се промени.</p><p>Еве ги најавуваат нови напади во САД и Британија. Исламската држава превзеде одговорност за ова. Значи тие си превзедоја одговорност, така да теориите на заговор кои ги прочитав деновиве како Француските опозиционери го исценирале ова за да ја турнат моменталната власт паѓаат во вода. Мултикултуризам не успева. Франција е земја која е репер за овозможување на права за сите луѓе, еве гледаш што се случи. Кое е според тебе решението да се запре со сите овие напади, како да се сопрат убиствата на нови невини луѓе? Очигледно давање на права не успева. Je suis Charlie колку и да е цинично и канцерогено, е подобро отколку бухуууу арно им е, и кај нас гинат па никому ништо. Според мене каква и да е акција, било каков збор, цртеж или лого е подобро отколку неправење на ништо. Па дури и еден обичен коментар на еден обичен форум може некому да му го смени мислењето.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 309075, member: 1176"] [USER=272]@Saladin[/USER] И јас не знаев искрено. Нема да отворам сега гугл, да читнам нешто па се правам квази експерт за карикатуристите, бидејќи стварно не ги следам и не се разбирам. Проблемот е што луѓево сме станати премногу цинични, плус интернетот е жив доказ за тоа дека сите се лавови од зад монитор, ама офци кога треба нешто да се потегне во живо. И да, се согласувам со тебе, посебно дека Je suis Charlie е лого кое плоди со помодарство. Меѓутоа нешто мора да се промени. Еве ги најавуваат нови напади во САД и Британија. Исламската држава превзеде одговорност за ова. Значи тие си превзедоја одговорност, така да теориите на заговор кои ги прочитав деновиве како Француските опозиционери го исценирале ова за да ја турнат моменталната власт паѓаат во вода. Мултикултуризам не успева. Франција е земја која е репер за овозможување на права за сите луѓе, еве гледаш што се случи. Кое е според тебе решението да се запре со сите овие напади, како да се сопрат убиствата на нови невини луѓе? Очигледно давање на права не успева. Je suis Charlie колку и да е цинично и канцерогено, е подобро отколку бухуууу арно им е, и кај нас гинат па никому ништо. Според мене каква и да е акција, било каков збор, цртеж или лого е подобро отколку неправење на ништо. Па дури и еден обичен коментар на еден обичен форум може некому да му го смени мислењето. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom