Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 308305" data-attributes="member: 1176"><p>Oтворам точка сајт. И читам:</p><p>Ријана празнично не почести со секси фотографии;</p><p>Ирина Шајк посексипилна од било кога;</p><p>Секси честитка за Нова Година (наредени Баба мразици);</p><p>Никој не би помислил дека таа ќе се занимава со политика (жена со енормни силикони);</p><p>Пелистерка календарот...</p><p>Енд ај вондер, остана ли некоја која не се соблече? Остана ли некоја жена која сака телото нејзино да си го чува за себеси и за партнерот, а не да го даде на послужавник на изволте. Дали изумираме ние последниве пионери кои мислат дека со учење, работа и труд се успева во животот, дека ширењето меѓуножје и покажувањето гради не е во ред? И после сфаќам дека токму овие жени со таа фотосесија ќе заработат пари за кои некој треба да работи не знам колку време. На крај се потсетувам дека заради тоа што во светот ова е се поприфатливо и потренди, јас сакам да одам на Марс да живеам. Не, не, јас не припаѓам тука!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 308305, member: 1176"] Oтворам точка сајт. И читам: Ријана празнично не почести со секси фотографии; Ирина Шајк посексипилна од било кога; Секси честитка за Нова Година (наредени Баба мразици); Никој не би помислил дека таа ќе се занимава со политика (жена со енормни силикони); Пелистерка календарот... Енд ај вондер, остана ли некоја која не се соблече? Остана ли некоја жена која сака телото нејзино да си го чува за себеси и за партнерот, а не да го даде на послужавник на изволте. Дали изумираме ние последниве пионери кои мислат дека со учење, работа и труд се успева во животот, дека ширењето меѓуножје и покажувањето гради не е во ред? И после сфаќам дека токму овие жени со таа фотосесија ќе заработат пари за кои некој треба да работи не знам колку време. На крај се потсетувам дека заради тоа што во светот ова е се поприфатливо и потренди, јас сакам да одам на Марс да живеам. Не, не, јас не припаѓам тука! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom