Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 306196" data-attributes="member: 266"><p>Многу пати го имаме правено муабетов и не е проблем да го правиме повторно. Зарем е возможно да се даде одговор на тоа прашање? Можеби и може, но мислам дека секој има своја перпектива на работите и поради тоа, одговорот би бил различен. Најубаво би било кога самите тие би одговориле. Него, никој не негира дека се помалку дискусија има на форумов. Само не знам зошто секогаш сите бараат ние од администрација да го решиме тој проблем. И зошто секогаш нас не обвинуваат. Не мисалм на сериозно обвинување за кое треба да се потресуваме. Туку онака, како ние да сме виновни што форумот не е на исто ниво од пред 2 години. </p><p></p><p>Мое мислење е дека речиси сечија креативност исчезна. Не целосно, но речиси цела. И кога велам сечија, мислам на сите членови на форумот. Ако некој има идеја за дискусија, ќе си отвори тема. Тоа не можеш со сила да го направиш. Истото важи и за "оживување" на стари теми. Ако имаш нешто да кажеш, кажи. Зарем треба некој друг прво да каже нешто за ти да кажеш? Кога мислам на "ти", не мислам лично на тебе, туку универзално ти. Патем, јас за себе си зборам нели, постајано коментирам на стари теми. Но, тие теми се 90% поврзани за уметност или филм/серија. Поентата ми е, секој си коментира на разни теми, на теми кои најмногу ги интересираат лично нив.</p><p></p><p>Се на се, не можеш ништо на сила да направиш. Ниту можеш на сила нови членови да донесеш (можеш само да се надеваш дека некој ќе се зачлени), ниту на сила да отвориш нови теми (кои се под знак ?, дали ќе бидат успешни), ниту можеш на сила да оживееш стари. Тоа е што е.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 306196, member: 266"] Многу пати го имаме правено муабетов и не е проблем да го правиме повторно. Зарем е возможно да се даде одговор на тоа прашање? Можеби и може, но мислам дека секој има своја перпектива на работите и поради тоа, одговорот би бил различен. Најубаво би било кога самите тие би одговориле. Него, никој не негира дека се помалку дискусија има на форумов. Само не знам зошто секогаш сите бараат ние од администрација да го решиме тој проблем. И зошто секогаш нас не обвинуваат. Не мисалм на сериозно обвинување за кое треба да се потресуваме. Туку онака, како ние да сме виновни што форумот не е на исто ниво од пред 2 години. Мое мислење е дека речиси сечија креативност исчезна. Не целосно, но речиси цела. И кога велам сечија, мислам на сите членови на форумот. Ако некој има идеја за дискусија, ќе си отвори тема. Тоа не можеш со сила да го направиш. Истото важи и за "оживување" на стари теми. Ако имаш нешто да кажеш, кажи. Зарем треба некој друг прво да каже нешто за ти да кажеш? Кога мислам на "ти", не мислам лично на тебе, туку универзално ти. Патем, јас за себе си зборам нели, постајано коментирам на стари теми. Но, тие теми се 90% поврзани за уметност или филм/серија. Поентата ми е, секој си коментира на разни теми, на теми кои најмногу ги интересираат лично нив. Се на се, не можеш ништо на сила да направиш. Ниту можеш на сила нови членови да донесеш (можеш само да се надеваш дека некој ќе се зачлени), ниту на сила да отвориш нови теми (кои се под знак ?, дали ќе бидат успешни), ниту можеш на сила да оживееш стари. Тоа е што е. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom