Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Viktor k" data-source="post: 305829" data-attributes="member: 1052"><p>Да ти ја објаснам женската белја само може да се препоставува човек наеднаш нестанува убиец тоа е факт. Зш овде незнам баш како терала работата ќе кажам за случајот кога во Аердром типот ги уби сестрите и се самоуби потоа. Дечкото беше толку мирен , а таа бараљше само начин да му ги лапне парите. Овој и даде околу 5000 евра и повеќе и таа реши дека веќе не го сака. Тој збеснува затоа што многу вљубен во неа. Гледа дека се пакува мисли бега од него со парите тој по пиштолот и чао пријатно. </p><p>Плус занајновиов во Злетово зошто непобарала дотичната полициска заштита коа и се понудило ?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Viktor k, post: 305829, member: 1052"] Да ти ја објаснам женската белја само може да се препоставува човек наеднаш нестанува убиец тоа е факт. Зш овде незнам баш како терала работата ќе кажам за случајот кога во Аердром типот ги уби сестрите и се самоуби потоа. Дечкото беше толку мирен , а таа бараљше само начин да му ги лапне парите. Овој и даде околу 5000 евра и повеќе и таа реши дека веќе не го сака. Тој збеснува затоа што многу вљубен во неа. Гледа дека се пакува мисли бега од него со парите тој по пиштолот и чао пријатно. Плус занајновиов во Злетово зошто непобарала дотичната полициска заштита коа и се понудило ? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom