Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="МалиСашко" data-source="post: 290891" data-attributes="member: 3817"><p>сдк.. да да... за тоа ми беше муабетот.</p><p>Фала за поддршката, ми значи многу! Факултетот ми оди добро, лесно совладувам материја и остало, но ова ме прави да бидам тој што сакам да бидам... ме прави навистина среќен. </p><p>Енивеј, не се чувствувам сигурен да направам еден таков чекор. Особено не сега кога веќе поминале 2 години од факултетот. Време, пари, нерви... белки нема сето тоа за џабе да биди...</p><p>Се плашам пошто потфрлам на факс ако се зафатам со механичарството. Имам неколку обиди, ама некако не ми се избалансирани резултатите. Уште ми стојат неположени тие 2-3 испити и уште едно 3-4 семинарски...</p><p>Голем пресврт би настанал ако се зафатам со вакви коренити промени. Почнуваќи од тоа што треба сега допрва да се зафаќам да полагам од средно вонредно за да земам диплома, финансиски влогови, па се до потполно променување на мојот редовен начин на живот...</p><p>Не е ситно, м?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="МалиСашко, post: 290891, member: 3817"] сдк.. да да... за тоа ми беше муабетот. Фала за поддршката, ми значи многу! Факултетот ми оди добро, лесно совладувам материја и остало, но ова ме прави да бидам тој што сакам да бидам... ме прави навистина среќен. Енивеј, не се чувствувам сигурен да направам еден таков чекор. Особено не сега кога веќе поминале 2 години од факултетот. Време, пари, нерви... белки нема сето тоа за џабе да биди... Се плашам пошто потфрлам на факс ако се зафатам со механичарството. Имам неколку обиди, ама некако не ми се избалансирани резултатите. Уште ми стојат неположени тие 2-3 испити и уште едно 3-4 семинарски... Голем пресврт би настанал ако се зафатам со вакви коренити промени. Почнуваќи од тоа што треба сега допрва да се зафаќам да полагам од средно вонредно за да земам диплома, финансиски влогови, па се до потполно променување на мојот редовен начин на живот... Не е ситно, м? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom