Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 287208" data-attributes="member: 1302"><p>Леле колку политички и дипломатски одговори. Значи дошло до збунка, ми го прочита мислењето во оваа тема каде реагирав, прочита дека со месеци не сум била на форумов и тоа не ти е ли доволно за да кажеш “еј добро , има неколку страни претходно напишано ново правило , не знаев дека си отсуствувала и мислејќи дека си запознаена со правилата ти го избришав мислењето. Ова и ова е правилото. Имај убав престој на форумов“ Тешко ли е јас стварно не знам, или пак администрација ако сте значи безгрешни и секогаш во право. Јас не знам кое е ова правило , ама форумот го прават членовите, па од каде овој остар однос. Па ако некого збунам со моја постапка , ќе му објаснам најубаво што можам,па да си продолжиме со убаво, дури па и ќе му се извинам ако треба. </p><p>Чудно</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 287208, member: 1302"] Леле колку политички и дипломатски одговори. Значи дошло до збунка, ми го прочита мислењето во оваа тема каде реагирав, прочита дека со месеци не сум била на форумов и тоа не ти е ли доволно за да кажеш “еј добро , има неколку страни претходно напишано ново правило , не знаев дека си отсуствувала и мислејќи дека си запознаена со правилата ти го избришав мислењето. Ова и ова е правилото. Имај убав престој на форумов“ Тешко ли е јас стварно не знам, или пак администрација ако сте значи безгрешни и секогаш во право. Јас не знам кое е ова правило , ама форумот го прават членовите, па од каде овој остар однос. Па ако некого збунам со моја постапка , ќе му објаснам најубаво што можам,па да си продолжиме со убаво, дури па и ќе му се извинам ако треба. Чудно [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom