Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 284235" data-attributes="member: 621"><p>@[USER=2740]Хоуп*[/USER]</p><p>Не плаши се да го спомнеш мојот ник де. Поарно спомни ме и ќе ти одговорам, наместо вака да пишиш некаде со скриена надеж дека можеби ете некако ќе го скокнам тој пост и нема да го видам.</p><p>Делата бе Надежда, делата кажуваат друго нешто. Очајно е затоа што излегуваш и мафташ со она што си го направила и сакаш потскриено да нагласиш дека нешто си сработила, некој да го примети тоа. Бараш награда за нешто што си сработила, бараш некој да ти го признае трудот. Ете затоа е очајно и затоа јас гледам дека ти сакаш да ти дадат функција супермодератор, само што немаш муда да влепиш директно што сакаш па сакаш некој да препознае демек дека ти се трудиш и да ти го вреднува трудот. (иако јас сеуште не гледам што толку многу си се потрудила повеќе од другите модератори кои не бараат такво нешто)</p><p>Еве ти пост без трунка сарказам. Бараше - си доби.</p><p></p><p>Едит: Барем еднаш застани и кажи „Добро, не ми се свиѓаш како форумски лик и крај.“ Не мора вака да кажуваш дека си реагирала во афект за тоа што го напиша и да звучи како „Абе... знаеш... извини за тоа, говореше нервозата во мене...“ Нема ништо да промени тоа. Она што си го пишала може да се промени (дури и ти многу добро знаеш), но она што сум го запамтил не можеш толку лесно да го смениш.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 284235, member: 621"] @[USER=2740]Хоуп*[/USER] Не плаши се да го спомнеш мојот ник де. Поарно спомни ме и ќе ти одговорам, наместо вака да пишиш некаде со скриена надеж дека можеби ете некако ќе го скокнам тој пост и нема да го видам. Делата бе Надежда, делата кажуваат друго нешто. Очајно е затоа што излегуваш и мафташ со она што си го направила и сакаш потскриено да нагласиш дека нешто си сработила, некој да го примети тоа. Бараш награда за нешто што си сработила, бараш некој да ти го признае трудот. Ете затоа е очајно и затоа јас гледам дека ти сакаш да ти дадат функција супермодератор, само што немаш муда да влепиш директно што сакаш па сакаш некој да препознае демек дека ти се трудиш и да ти го вреднува трудот. (иако јас сеуште не гледам што толку многу си се потрудила повеќе од другите модератори кои не бараат такво нешто) Еве ти пост без трунка сарказам. Бараше - си доби. Едит: Барем еднаш застани и кажи „Добро, не ми се свиѓаш како форумски лик и крај.“ Не мора вака да кажуваш дека си реагирала во афект за тоа што го напиша и да звучи како „Абе... знаеш... извини за тоа, говореше нервозата во мене...“ Нема ништо да промени тоа. Она што си го пишала може да се промени (дури и ти многу добро знаеш), но она што сум го запамтил не можеш толку лесно да го смениш. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom