Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 282257" data-attributes="member: 229"><p>Сакам личности со кои, и покрај преретките дружби што може на една рака се бројат годишно, го имаме муабетот ко времето да не е никаква пречка.</p><p>Лесни, искрени, пријатни, прилагодливи и без многу драми за изумирање мозочни ќелии.</p><p>И таквите те тераат да размислуваш какви гниди се наоѓаат на сосема спротивната страна од овој спектар на карактери.</p><p>Манипулативни, егоцентрични суштества што лажат на секој земен и испуштен здив за некоја своја цел и корист и постојано бараат нови жртви по кои ти иде да викаш на сиот глас да бегаат што подалеку, а резултатот е како оној во кошмарите кога гласот ти е нечуен зашто едноставно жртвените јагниња се заслепени од приказните и лажната светост на дотичните.</p><p>И не ми е криво што знам такви, покрај нив увидувам колку ништожно може да е едно човече од крв и месо, ама криво ми е што утре со страв и сомнеж ќе гледам и на оние што заслужиле не прст, туку цели две раце да им пружиш.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 282257, member: 229"] Сакам личности со кои, и покрај преретките дружби што може на една рака се бројат годишно, го имаме муабетот ко времето да не е никаква пречка. Лесни, искрени, пријатни, прилагодливи и без многу драми за изумирање мозочни ќелии. И таквите те тераат да размислуваш какви гниди се наоѓаат на сосема спротивната страна од овој спектар на карактери. Манипулативни, егоцентрични суштества што лажат на секој земен и испуштен здив за некоја своја цел и корист и постојано бараат нови жртви по кои ти иде да викаш на сиот глас да бегаат што подалеку, а резултатот е како оној во кошмарите кога гласот ти е нечуен зашто едноставно жртвените јагниња се заслепени од приказните и лажната светост на дотичните. И не ми е криво што знам такви, покрај нив увидувам колку ништожно може да е едно човече од крв и месо, ама криво ми е што утре со страв и сомнеж ќе гледам и на оние што заслужиле не прст, туку цели две раце да им пружиш. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom