Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="The Tramp" data-source="post: 281149" data-attributes="member: 263"><p>Филозофскиот одговор беше наменет за мене? Или за Шака и Аутрајдер. Мислам не знам што толку ви пречи, ако некој рече дека не му се допаѓа нешто? Да не ви земаме од лебот или ве плаќа админов, па одма станувате да го браните, мислам невидено. А за изгледот на форумот треба да одлучуваат членовите, а не администрацијата, бидејќи поради членовите и постои форумов. Не сакам да зборувам за придонеси, бидејќи никој ништо и не придонел за форумов, освен Ние (членовите) кои го ширевме аберот дека форумов е добар и да се приклучат и други членови. Абер кој се послабо го гледам, а не е ни чудно тоа. Тиранија во најмала мера. Кажеш нешто што не му се допаѓа на владетелот и ти си предавник, одиш во затвор, те банираат по теми, па затоа сите молчиме, за доброто на тимот што рече еднаш Лазаров. Што се однесува до тоа кој каде коментирал, сите коментираат во теми кај им е најудобно. Туку мене не ми е јасно зошто некои личности си билдаат его со постови за тоа како они биле најпаметните, а оние што се побуниле биле како тоа па тоа, едно те исто мрчеле секој ден. Не гледам некоја јака работа да направивте и вие м*дараториве, освен што солите памет и се правите фацки со сленгови и жаргони кои се стари како вицовите за Ноне (пардон на македонскиов, слабо стојам со францускиот). Фала, пријатно.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="The Tramp, post: 281149, member: 263"] Филозофскиот одговор беше наменет за мене? Или за Шака и Аутрајдер. Мислам не знам што толку ви пречи, ако некој рече дека не му се допаѓа нешто? Да не ви земаме од лебот или ве плаќа админов, па одма станувате да го браните, мислам невидено. А за изгледот на форумот треба да одлучуваат членовите, а не администрацијата, бидејќи поради членовите и постои форумов. Не сакам да зборувам за придонеси, бидејќи никој ништо и не придонел за форумов, освен Ние (членовите) кои го ширевме аберот дека форумов е добар и да се приклучат и други членови. Абер кој се послабо го гледам, а не е ни чудно тоа. Тиранија во најмала мера. Кажеш нешто што не му се допаѓа на владетелот и ти си предавник, одиш во затвор, те банираат по теми, па затоа сите молчиме, за доброто на тимот што рече еднаш Лазаров. Што се однесува до тоа кој каде коментирал, сите коментираат во теми кај им е најудобно. Туку мене не ми е јасно зошто некои личности си билдаат его со постови за тоа како они биле најпаметните, а оние што се побуниле биле како тоа па тоа, едно те исто мрчеле секој ден. Не гледам некоја јака работа да направивте и вие м*дараториве, освен што солите памет и се правите фацки со сленгови и жаргони кои се стари како вицовите за Ноне (пардон на македонскиов, слабо стојам со францускиот). Фала, пријатно. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom