Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 276475" data-attributes="member: 272"><p>Сето ова што го кажуваш е точно. И еве што се тиче мене, не го оспорувам тоа. Право на избор си е право на избор. Поготово на интернет просторот. Но има и вистина тоа што погоре го кажав дека со воведување на фејсбукот како опција на автопрезентација, огромен дел од форумите (зборам општите), паднаа под големо влијание на масата. Масата сака тривијалности, затоа и е дојдено до ова дереџе. Еве некој погоре спомна споредби од форум до форум. Не е баш таа меродавна точка, бидејќи знам тука форумџии кои таму би го движеле тој форум во подобро светло. Не е типот на темите единствена меродавна точка за квалитетен форум. Мене друго ми беше поентата а тоа е дека и тој форум пред таа наезда на фејсбукот имаше далеку повисоко ниво. Овој за жал го снајде тоа да се најде во времето кога веќе секој има минимум еден профил на фејсбук/рандом социјална мрежа. Тука повеќе влијае оноа што го спомна Електра а и мислам и јас истотака - промовирањето на форумот низ социјалните мрежи. </p><p>Се сложувам и со мелпомена за критиките, можда јас на друг начин би ги спроведувал, но тоа не значи дека не треба и да бидат прифатени. Напротив.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 276475, member: 272"] Сето ова што го кажуваш е точно. И еве што се тиче мене, не го оспорувам тоа. Право на избор си е право на избор. Поготово на интернет просторот. Но има и вистина тоа што погоре го кажав дека со воведување на фејсбукот како опција на автопрезентација, огромен дел од форумите (зборам општите), паднаа под големо влијание на масата. Масата сака тривијалности, затоа и е дојдено до ова дереџе. Еве некој погоре спомна споредби од форум до форум. Не е баш таа меродавна точка, бидејќи знам тука форумџии кои таму би го движеле тој форум во подобро светло. Не е типот на темите единствена меродавна точка за квалитетен форум. Мене друго ми беше поентата а тоа е дека и тој форум пред таа наезда на фејсбукот имаше далеку повисоко ниво. Овој за жал го снајде тоа да се најде во времето кога веќе секој има минимум еден профил на фејсбук/рандом социјална мрежа. Тука повеќе влијае оноа што го спомна Електра а и мислам и јас истотака - промовирањето на форумот низ социјалните мрежи. Се сложувам и со мелпомена за критиките, можда јас на друг начин би ги спроведувал, но тоа не значи дека не треба и да бидат прифатени. Напротив. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom