Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Farfalla" data-source="post: 272384" data-attributes="member: 141"><p>Ој ти „семоќен, БОЖЕСТВЕН“ професоре мој. </p><p>Како да ја сфатам сериозно твојата строгост и надменост, па дури и изживување, кога и ти самиот си свесен дека длабоко во себе си силно исфрустриран, затоа што знаеш, знаеш дека всушност твојот труд нема голема вредност. </p><p>Како мој професоре, да ја ценам твојата книга, твојот труд, или пак твоето наводно знаење, кога мил мој професоре, не знаеш основен правопис, разлика помеѓу кои/кој, некој/некои... Не, ти за мене си обичен, просечен човек, ни малку, ни многу, просек. Ништо возвишено, толку спротивно на твојата перцепција. А тоа е најлошо.</p><p>Ќе се справам со тебе.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Farfalla, post: 272384, member: 141"] Ој ти „семоќен, БОЖЕСТВЕН“ професоре мој. Како да ја сфатам сериозно твојата строгост и надменост, па дури и изживување, кога и ти самиот си свесен дека длабоко во себе си силно исфрустриран, затоа што знаеш, знаеш дека всушност твојот труд нема голема вредност. Како мој професоре, да ја ценам твојата книга, твојот труд, или пак твоето наводно знаење, кога мил мој професоре, не знаеш основен правопис, разлика помеѓу кои/кој, некој/некои... Не, ти за мене си обичен, просечен човек, ни малку, ни многу, просек. Ништо возвишено, толку спротивно на твојата перцепција. А тоа е најлошо. Ќе се справам со тебе. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom