Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 264259" data-attributes="member: 2887"><p>Од другата партија?!... којзнае...</p><p>макар што и не е важно, реалност е дека сосема арбитрарно се затвараат дуќани, не само таму, низ целата држава на хунзите.</p><p></p><p>Последнава година, може и повеќе, имам неколку пати слушнато, од постара раја муабети од типот - `пази шо збораш и кај збораш` `пази да не те чуе некој`, `не зборај ни пред другари, не знајш кој шо е`....... и слични параноични испади... само не сфатив поради што им е страв на луѓево... имаат една скромна, да не речам никаква егзистенција од 200 евра за која мора да лижат чмарови.... и тоа се плашат да не им го земе некој...а со тој став ќе ја заебат и наредната генерација.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 264259, member: 2887"] Од другата партија?!... којзнае... макар што и не е важно, реалност е дека сосема арбитрарно се затвараат дуќани, не само таму, низ целата држава на хунзите. Последнава година, може и повеќе, имам неколку пати слушнато, од постара раја муабети од типот - `пази шо збораш и кај збораш` `пази да не те чуе некој`, `не зборај ни пред другари, не знајш кој шо е`....... и слични параноични испади... само не сфатив поради што им е страв на луѓево... имаат една скромна, да не речам никаква егзистенција од 200 евра за која мора да лижат чмарови.... и тоа се плашат да не им го земе некој...а со тој став ќе ја заебат и наредната генерација. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom