Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 262169" data-attributes="member: 272"><p>Гратисите се најголема причина зошто се толку скапи концертите за сериозна музика. Затоа што „видни господа“ одат на истите поради веќе познатите причини - да бидат видени, без никаква контрибуција на класичната музика, или во превод: - појма немаат што е на програмата и не прават дистинкција помеѓу Бетовен и Бах, не па до префинетост како Лист и Шуман. Затоа веќе неколку години ги баталив овие манифестации, си се тешам со радиото и плочите низ дома. </p><p>Летово бев и на оноа со давање на гратис книга во паркот, и слободно кажувам дека тука завршува целата дискусија. Толкава проста раја не сум видел нит ќе видам. А и програмата беше преслаба за да се стави во таква манифестација. Паралела помеѓу предминатата година и сега не треба ни да се прави. Бог и шеширџија.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 262169, member: 272"] Гратисите се најголема причина зошто се толку скапи концертите за сериозна музика. Затоа што „видни господа“ одат на истите поради веќе познатите причини - да бидат видени, без никаква контрибуција на класичната музика, или во превод: - појма немаат што е на програмата и не прават дистинкција помеѓу Бетовен и Бах, не па до префинетост како Лист и Шуман. Затоа веќе неколку години ги баталив овие манифестации, си се тешам со радиото и плочите низ дома. Летово бев и на оноа со давање на гратис книга во паркот, и слободно кажувам дека тука завршува целата дискусија. Толкава проста раја не сум видел нит ќе видам. А и програмата беше преслаба за да се стави во таква манифестација. Паралела помеѓу предминатата година и сега не треба ни да се прави. Бог и шеширџија. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom