Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Сара.13" data-source="post: 252169" data-attributes="member: 2082"><p>Толку помпезност околу темите.</p><p>Избришана е..ако ви се допаднала, изменете го тоа што модераторите кажуваат дека смета(а и очигледно е за сите дека смета) и отворете нова тема околу тоа прашање и нема да има никаков проблем.</p><p>А околу темата за флаширана или нефлаширана вода, што смета? Насловот океј, воведот океј, прашањето е тука, останува да ја разрешиме дилемата. Не мора на секоја тема да се развлекува прашање по прашање, тука едноставно кажуваш вака и вака и толку.А и не е ни прва ни последна таква тема тука мислам.</p><p></p><p>А друго, околу копирањето мислења. Многу ми смета, знаете зошто?</p><p>Затоа што конкретно на спешл девојката, и го прочитав мислењето тука во СДК/СДП и добив слика за океј, зрела личност со свој став, добро аргументирано мислење, добар речник..</p><p>Откако прочитав дека тоа е копирано, океј...после тоа и го прочитав второто мислење исто тука во СДК/СДП и оп сосема друга слика, многу поразлично мислење што од авион може да се забележи дека една иста личност не може да е креатор на тие две мислења, многу послаб речник, поинакво концептирање на речениците...</p><p>Се на се мразам кога добивам мислење или погрешна претстава за некого па макар и за некоја форумска измислена личност.Почнувам да се сомневам во своите способности за расудување иако знам дека проблемот не е во мене.Ете тоа ме нервира.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Сара.13, post: 252169, member: 2082"] Толку помпезност околу темите. Избришана е..ако ви се допаднала, изменете го тоа што модераторите кажуваат дека смета(а и очигледно е за сите дека смета) и отворете нова тема околу тоа прашање и нема да има никаков проблем. А околу темата за флаширана или нефлаширана вода, што смета? Насловот океј, воведот океј, прашањето е тука, останува да ја разрешиме дилемата. Не мора на секоја тема да се развлекува прашање по прашање, тука едноставно кажуваш вака и вака и толку.А и не е ни прва ни последна таква тема тука мислам. А друго, околу копирањето мислења. Многу ми смета, знаете зошто? Затоа што конкретно на спешл девојката, и го прочитав мислењето тука во СДК/СДП и добив слика за океј, зрела личност со свој став, добро аргументирано мислење, добар речник.. Откако прочитав дека тоа е копирано, океј...после тоа и го прочитав второто мислење исто тука во СДК/СДП и оп сосема друга слика, многу поразлично мислење што од авион може да се забележи дека една иста личност не може да е креатор на тие две мислења, многу послаб речник, поинакво концептирање на речениците... Се на се мразам кога добивам мислење или погрешна претстава за некого па макар и за некоја форумска измислена личност.Почнувам да се сомневам во своите способности за расудување иако знам дека проблемот не е во мене.Ете тоа ме нервира. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom