Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Сара.13" data-source="post: 250841" data-attributes="member: 2082"><p>A извини вака да те прашам, кога тоа јас сум противречела на твои мислења? и пример барам, ако можеш.</p><p>Личности трети четврти ти вмеша, а не јас..ти се препукуваше преку тие трети четврти личности.</p><p>„Се зезаш„ а? не сум ти нешто посебна...чудно, зошто секое второ мислење ти е за мене.интересна не сум ти...пак чудно, зошто ако мене нешто не ми е интересно јас не го чепкам не се ни замарам, игнорирам.</p><p>И добро жити се`, кога тоа сум ти потенцирала дека ми љубомориш? Извини ти девојче изгледа имаш некоја чудна навика да измислуваш непостоечки работи или да ги вадиш од контекст.</p><p>Исто така ништо лично, ништо интересно немам прочитано од тебе на форумов, ниту пак поучно за да можам да те проценам што капацитет имаш па да ти противречам..Јас сум давала мислења, а ти си била таа која наместо свои аргументи си противречела на моите.</p><p>Постојано дробиш околу играчницата, а само ти дремиш таму цитирајќи туѓи мислења.Просто ме потсеќаш на една постара форумџика.</p><p>И пошто не сум ти интересна, а ни ти мене воопшто, не ме читај, не ме цитирај, не се замарај со мене.Во слободно време напиши нешто интересно, може ќе привлечеш и ти некој „обожавател“ поради својот капацитет кој не се сомневам да го имаш, наместо да збираш „обожаватели“ на сметка на тоа што се препукуваш со мене. Силна си на зборови, го сфативме тоа, искористи го во позитивна смисла.</p><p>Единствено што ми е мака е што го пишувам моментално мислењево и многу други пред ова, поврзани со тебе.Не вредиш до толку.</p><p>Да, ништо лично.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Сара.13, post: 250841, member: 2082"] A извини вака да те прашам, кога тоа јас сум противречела на твои мислења? и пример барам, ако можеш. Личности трети четврти ти вмеша, а не јас..ти се препукуваше преку тие трети четврти личности. „Се зезаш„ а? не сум ти нешто посебна...чудно, зошто секое второ мислење ти е за мене.интересна не сум ти...пак чудно, зошто ако мене нешто не ми е интересно јас не го чепкам не се ни замарам, игнорирам. И добро жити се`, кога тоа сум ти потенцирала дека ми љубомориш? Извини ти девојче изгледа имаш некоја чудна навика да измислуваш непостоечки работи или да ги вадиш од контекст. Исто така ништо лично, ништо интересно немам прочитано од тебе на форумов, ниту пак поучно за да можам да те проценам што капацитет имаш па да ти противречам..Јас сум давала мислења, а ти си била таа која наместо свои аргументи си противречела на моите. Постојано дробиш околу играчницата, а само ти дремиш таму цитирајќи туѓи мислења.Просто ме потсеќаш на една постара форумџика. И пошто не сум ти интересна, а ни ти мене воопшто, не ме читај, не ме цитирај, не се замарај со мене.Во слободно време напиши нешто интересно, може ќе привлечеш и ти некој „обожавател“ поради својот капацитет кој не се сомневам да го имаш, наместо да збираш „обожаватели“ на сметка на тоа што се препукуваш со мене. Силна си на зборови, го сфативме тоа, искористи го во позитивна смисла. Единствено што ми е мака е што го пишувам моментално мислењево и многу други пред ова, поврзани со тебе.Не вредиш до толку. Да, ништо лично. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom