Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 247239" data-attributes="member: 613"><p>Не ни постоеше.</p><p>Само што не сите секогаш и во исто време признаваат.</p><p>А тоа е нормална работа.</p><p></p><p>Човекот е човечки да се предомислува,да менува мислење,исто е и човечки изгледа да го фака правецот онака како што дува ветрот.</p><p>А башка и форум е,односно комуникација преку напишани зборови,а кога би се слушнало нечие мислење понекогаш може и ептен да се промени значењето.</p><p>Кога некако се претставуваме,нормално е ваљда да и отпосле или да го ,,браниме,,својот настап,кој знае,можеби еден ден ке си се смееме за нешто што порано сме сметале дека ептен добро сме го направиле,можеби пак и ке се гордееме....</p><p>Ама никако не ми е сватливо и никогаш нема да ми биде,градењето на мислење на основа на рекла казала муабети,занемарувајки го она што очите ни гледаат.</p><p>Оти демек</p><p><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #37404e">Будала се приспособува на другите. Паметен ги приспособува другите на себе. А мудриот знае кога да биде паметен а кога будала. </span></span></strong></p><p><span style="font-family: 'arial'"> <span style="color: #37404e">И откако ги има ваквите мисли на претек,сите вежбаме мудрување место аеробик.</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 247239, member: 613"] Не ни постоеше. Само што не сите секогаш и во исто време признаваат. А тоа е нормална работа. Човекот е човечки да се предомислува,да менува мислење,исто е и човечки изгледа да го фака правецот онака како што дува ветрот. А башка и форум е,односно комуникација преку напишани зборови,а кога би се слушнало нечие мислење понекогаш може и ептен да се промени значењето. Кога некако се претставуваме,нормално е ваљда да и отпосле или да го ,,браниме,,својот настап,кој знае,можеби еден ден ке си се смееме за нешто што порано сме сметале дека ептен добро сме го направиле,можеби пак и ке се гордееме.... Ама никако не ми е сватливо и никогаш нема да ми биде,градењето на мислење на основа на рекла казала муабети,занемарувајки го она што очите ни гледаат. Оти демек [B][FONT=lucida grande][COLOR=#37404e]Будала се приспособува на другите. Паметен ги приспособува другите на себе. А мудриот знае кога да биде паметен а кога будала. [/COLOR][/FONT][/B] [FONT=arial][B][COLOR=#37404e] [/COLOR][/B][COLOR=#37404e]И откако ги има ваквите мисли на претек,сите вежбаме мудрување место аеробик.[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom