Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 238011" data-attributes="member: 1176"><p>Па, не се одржало вакво нешто во Македонија за да знаеме како ќе се одвива. Сигурна сум дека ако се прогугла за геј парадите ќе ти излезат луѓе кои јас ти ги опишав. Инаку, јас не реков дека таква ќе биде, но гледајќи ги геј парадите во останатиот свет сум донела таква одлука. Не сакам да постирам слики, затоа што не ми се пријатни за гледање, но мислам дека знаеш за што зборувам. </p><p></p><p>Плус џабе ти е и да не те интересира, кога тоа сето е јавно и на сред плоштад. Мене животот ми е таков, од центар врвам секој можен ден, имам работи што нон стоп треба да ги вршам. И навистина не сакам да го гледам тоа. </p><p></p><p>И не ја гледам потребата. Навистина не разбирам зошто на некој хомосексуалец му е потребно моето мислење? Зошто него му е толку битно да го има одобрувањето од моја страна? Навистина не ме интересира што си прават во животот, ама она горе што ти го пишувам ме нервира. Лично, против хомосексуалците кои не замараат нон стоп со тоа колку се хомосексуалци немам апсолутно ништо против. Против сум кон оние кои одат на паради и провоцираат. Мене не ми е пријатно кога и во кафич гледам како некој не може да се контролира а е хетеро, не па геј.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 238011, member: 1176"] Па, не се одржало вакво нешто во Македонија за да знаеме како ќе се одвива. Сигурна сум дека ако се прогугла за геј парадите ќе ти излезат луѓе кои јас ти ги опишав. Инаку, јас не реков дека таква ќе биде, но гледајќи ги геј парадите во останатиот свет сум донела таква одлука. Не сакам да постирам слики, затоа што не ми се пријатни за гледање, но мислам дека знаеш за што зборувам. Плус џабе ти е и да не те интересира, кога тоа сето е јавно и на сред плоштад. Мене животот ми е таков, од центар врвам секој можен ден, имам работи што нон стоп треба да ги вршам. И навистина не сакам да го гледам тоа. И не ја гледам потребата. Навистина не разбирам зошто на некој хомосексуалец му е потребно моето мислење? Зошто него му е толку битно да го има одобрувањето од моја страна? Навистина не ме интересира што си прават во животот, ама она горе што ти го пишувам ме нервира. Лично, против хомосексуалците кои не замараат нон стоп со тоа колку се хомосексуалци немам апсолутно ништо против. Против сум кон оние кои одат на паради и провоцираат. Мене не ми е пријатно кога и во кафич гледам како некој не може да се контролира а е хетеро, не па геј. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom