Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 236033" data-attributes="member: 613"><p>Сакаш директно да кажеш дека некаде сум се заинтересирала за твојот личен живот?</p><p>Пошто повеке пати си пробал да алудираш на истото,баш ради тој кодекс на однесување сум пробала да избегнам директно да ти одговорам.</p><p>Овој пат ке пробам поинаку.</p><p>Саладине,ако ме интересираше ете конкретно за твојот личен живот како што десетици пати досега алудираше,зарем твојот линк испратен во сандаче од твојот личен фб ке останеше неискористен од моја страна?</p><p>Ете може ке речеш не сум сакала да го издадам својот идентитет?</p><p>Ке пробав дали ке можам да се прифатиме од нереален профил,тоа денеска барем им оди од рака на многумина.</p><p>Не Саладин,твојот личен живот не ме интересира а тоа го знаеш уште некаде на пичетокот од моето регистрирање.</p><p>Ако мојата незаинтересираност те потикна за вакви неаргументирани контра реплики,извини но мене ич не ми е жал.</p><p>Јас немам удел во тоа.Со ништо не те наведов на тој твој чекор.</p><p>Да,сите се опишуваме самите себе си на овој простор и на просторот каде и да стапне нашето присуство.</p><p>Паталец не ни сум имала намера да изигрувам,но ако вадењето на вистината на виделина за тебе претставува тоа,тоа е ак твој проблем.</p><p>Поттикнувачи има многу,а тоа понекогаш е тешко да се докаже од причина што подло си ги прикриваат нозете,бришејки или изменувајки ги своите постови откако некој трет ке им укаже дека тоа ги издава дека не се она што се претставуваат.</p><p>Е не секој ја има ниту таа потреба,ниту привилегија.Фала богу ги немам и двете.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 236033, member: 613"] Сакаш директно да кажеш дека некаде сум се заинтересирала за твојот личен живот? Пошто повеке пати си пробал да алудираш на истото,баш ради тој кодекс на однесување сум пробала да избегнам директно да ти одговорам. Овој пат ке пробам поинаку. Саладине,ако ме интересираше ете конкретно за твојот личен живот како што десетици пати досега алудираше,зарем твојот линк испратен во сандаче од твојот личен фб ке останеше неискористен од моја страна? Ете може ке речеш не сум сакала да го издадам својот идентитет? Ке пробав дали ке можам да се прифатиме од нереален профил,тоа денеска барем им оди од рака на многумина. Не Саладин,твојот личен живот не ме интересира а тоа го знаеш уште некаде на пичетокот од моето регистрирање. Ако мојата незаинтересираност те потикна за вакви неаргументирани контра реплики,извини но мене ич не ми е жал. Јас немам удел во тоа.Со ништо не те наведов на тој твој чекор. Да,сите се опишуваме самите себе си на овој простор и на просторот каде и да стапне нашето присуство. Паталец не ни сум имала намера да изигрувам,но ако вадењето на вистината на виделина за тебе претставува тоа,тоа е ак твој проблем. Поттикнувачи има многу,а тоа понекогаш е тешко да се докаже од причина што подло си ги прикриваат нозете,бришејки или изменувајки ги своите постови откако некој трет ке им укаже дека тоа ги издава дека не се она што се претставуваат. Е не секој ја има ниту таа потреба,ниту привилегија.Фала богу ги немам и двете. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom