Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 235539" data-attributes="member: 1176"><p>Македонска (не)секојдневна ситуација 1:</p><p></p><p>Се возам во автобус, се качуваат маж и жена на околу 40тина години. Автобусот си вози, кога на паров им текнува дека го згрешиле автобусот и дека треба да се вратат назад. Му викаат на шоферот да застане на една доста прометна улица и овој им одговара најкултурно дека не смее, дека се нон стоп под инспекции и дека не треба многу за да го казнат. Овој му вика отвори или ќе ја повлечам рачката за итни случаи. Шоферов не му обрнува внимание, му вика господине јас ви кажав дека не можам на сред улица да застанам, чекајте на следната постојка. И овој му вика да даде господ да гориш во пеколот. Откако квалитетно му ја извреѓа цела фамилија, се симнаа и си продолжија.</p><p></p><p>Македонска (не)секојдневна ситуација 2:</p><p></p><p>Во истиов автобус, влегува уште еден човек, исто толку возрасен и оди кај шоферот. Му вика дека му се брза да оди што побрзо. Шоферот му одговара дека вози колку што е дозволено и да си седне на место, да не му стои на глава. Како на дрво да му зборува. Буквално на секој семафор беше истиот муабет, абе ајдееееее жолто е, вози, ќе се задоцнам заради тебе. Па на пешачки премин абре не ги пуштај нив, нив не им се брза.</p><p></p><p>Поука:</p><p></p><p>На моменти сакам да сум боксер со мускулна сила еквивалентна на онаа од Мајкал Тајсон и вакви имбецили квалитетно да ги нокаутирам.</p><p>Проста маса, затоа никој не не сака. Се повеќе сум на мислење дека квалитетното си оди, а овде се останати тешки сељаци со кои Македонија нема никогаш да просперира. Ебаве сељаци, ебаве.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 235539, member: 1176"] Македонска (не)секојдневна ситуација 1: Се возам во автобус, се качуваат маж и жена на околу 40тина години. Автобусот си вози, кога на паров им текнува дека го згрешиле автобусот и дека треба да се вратат назад. Му викаат на шоферот да застане на една доста прометна улица и овој им одговара најкултурно дека не смее, дека се нон стоп под инспекции и дека не треба многу за да го казнат. Овој му вика отвори или ќе ја повлечам рачката за итни случаи. Шоферов не му обрнува внимание, му вика господине јас ви кажав дека не можам на сред улица да застанам, чекајте на следната постојка. И овој му вика да даде господ да гориш во пеколот. Откако квалитетно му ја извреѓа цела фамилија, се симнаа и си продолжија. Македонска (не)секојдневна ситуација 2: Во истиов автобус, влегува уште еден човек, исто толку возрасен и оди кај шоферот. Му вика дека му се брза да оди што побрзо. Шоферот му одговара дека вози колку што е дозволено и да си седне на место, да не му стои на глава. Како на дрво да му зборува. Буквално на секој семафор беше истиот муабет, абе ајдееееее жолто е, вози, ќе се задоцнам заради тебе. Па на пешачки премин абре не ги пуштај нив, нив не им се брза. Поука: На моменти сакам да сум боксер со мускулна сила еквивалентна на онаа од Мајкал Тајсон и вакви имбецили квалитетно да ги нокаутирам. Проста маса, затоа никој не не сака. Се повеќе сум на мислење дека квалитетното си оди, а овде се останати тешки сељаци со кои Македонија нема никогаш да просперира. Ебаве сељаци, ебаве. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom