Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 233014" data-attributes="member: 1176"><p>Maтурска вечер... вечер кога завршува безгрижоноста во учењето и се оди кон нов, подобар академски живот... NOT!</p><p></p><p>Вечер на кичерај, сатен, светки, пренашминканост, пластичност и неприродност. Јас не знам што им е на денешниве девојчиња, ама на се личат освен на девојчиња. Која е целта да се преправиш како тетка, со торта на глава, фризура што може како ладно оружје да послужи? Не е тоа тоа, да се облечеш во тешка пластика, со циркони, шљокици, фалти и триста други врагови само оти е матурска вечер. Од се што изнагледав, само 5-6 девочиња ме бендисаа, свежо, младалачки скоцкани, секси а не вулгарно, отмено но не свадбарски. Другото сето е за никаде. </p><p></p><p>И она фустанине кратки со долги додатоци, може ли да бидат погрозни? Како пердиња надодадени се, нит убаво изгледаат, нит може убаво да се движи човек во нив. </p><p></p><p>Ужас. Ама баш.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 233014, member: 1176"] Maтурска вечер... вечер кога завршува безгрижоноста во учењето и се оди кон нов, подобар академски живот... NOT! Вечер на кичерај, сатен, светки, пренашминканост, пластичност и неприродност. Јас не знам што им е на денешниве девојчиња, ама на се личат освен на девојчиња. Која е целта да се преправиш како тетка, со торта на глава, фризура што може како ладно оружје да послужи? Не е тоа тоа, да се облечеш во тешка пластика, со циркони, шљокици, фалти и триста други врагови само оти е матурска вечер. Од се што изнагледав, само 5-6 девочиња ме бендисаа, свежо, младалачки скоцкани, секси а не вулгарно, отмено но не свадбарски. Другото сето е за никаде. И она фустанине кратки со долги додатоци, може ли да бидат погрозни? Како пердиња надодадени се, нит убаво изгледаат, нит може убаво да се движи човек во нив. Ужас. Ама баш. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom