Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Шмекси" data-source="post: 228903" data-attributes="member: 193"><p>Бла бла...</p><p>Како прво во врска со горештиниве оди во најблизок локал и порачај си мохито со многу дробен мраз.Освежи се, или пак земи грч ладно пиво.Ќе ти пројде.</p><p></p><p></p><p>Девојка за да фатиш денес треба да имаш кеш за да ја шеткараш натака навака да и напраиш да се осеќа ко кинеска кралица шо вика чичко кумплуг.</p><p>Да закасниш на час ако имаш харизма не ти треба политика.</p><p>Џандар ако те сопре ти треба 1000 денари плус 500 за у злате да кркаат кебапи.</p><p></p><p>Ако во некоја си X држава минималец е 800 еу тогаш кажи ми колкави се давачките во таа држава?</p><p>разберете еднаш дека ако некој во некоја држава каже дека минималец му е 2399 еу прашај те го зошто се вика <strong>МИНИМАЛЕЦ </strong>и колку кеш му останува на крајот на месецот и дали уопште го истерува месецот.</p><p></p><p>Кењатори човече</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Шмекси, post: 228903, member: 193"] Бла бла... Како прво во врска со горештиниве оди во најблизок локал и порачај си мохито со многу дробен мраз.Освежи се, или пак земи грч ладно пиво.Ќе ти пројде. Девојка за да фатиш денес треба да имаш кеш за да ја шеткараш натака навака да и напраиш да се осеќа ко кинеска кралица шо вика чичко кумплуг. Да закасниш на час ако имаш харизма не ти треба политика. Џандар ако те сопре ти треба 1000 денари плус 500 за у злате да кркаат кебапи. Ако во некоја си X држава минималец е 800 еу тогаш кажи ми колкави се давачките во таа држава? разберете еднаш дека ако некој во некоја држава каже дека минималец му е 2399 еу прашај те го зошто се вика [B]МИНИМАЛЕЦ [/B]и колку кеш му останува на крајот на месецот и дали уопште го истерува месецот. Кењатори човече [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom