Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 228759" data-attributes="member: 1176"><p>Е*ате народот, ГЛУП!</p><p></p><p>Како сите да чекаа да дојде 1 Мај за да се изналокаат, да се препијаат и да не можат на нозе да стојат. Епа заради тоа што се нема исав, млади личности гинат во сообраќајки, деца се земаат на душа. Аман, до толку ли е тешко, ако ти се пие, пиј, ама не вози. Остави да вози некој трезен. </p><p></p><p>Ми е смачено да слушам како гинат луѓе од аздис, од што ново правило е дека на Мај играта е кој поќор пијан да се направи. Излези било кој ден, напијај се, плати си такси и дојди си дома. Толку ли е тешко?</p><p></p><p>Заради вакви ГЛУПАЦИ, ГЛУПИ луѓе, невини страдаат.</p><p>Немам зборови, немам навистина. </p><p></p><p>Јас вчера Мај го прославив со 2 чаши бело вино, па пак супер си поминав. Аман, што убавина видовте во тоа да не можеш на нозе да стоиш и да ти е лошо уште 3 дена потоа?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 228759, member: 1176"] Е*ате народот, ГЛУП! Како сите да чекаа да дојде 1 Мај за да се изналокаат, да се препијаат и да не можат на нозе да стојат. Епа заради тоа што се нема исав, млади личности гинат во сообраќајки, деца се земаат на душа. Аман, до толку ли е тешко, ако ти се пие, пиј, ама не вози. Остави да вози некој трезен. Ми е смачено да слушам како гинат луѓе од аздис, од што ново правило е дека на Мај играта е кој поќор пијан да се направи. Излези било кој ден, напијај се, плати си такси и дојди си дома. Толку ли е тешко? Заради вакви ГЛУПАЦИ, ГЛУПИ луѓе, невини страдаат. Немам зборови, немам навистина. Јас вчера Мај го прославив со 2 чаши бело вино, па пак супер си поминав. Аман, што убавина видовте во тоа да не можеш на нозе да стоиш и да ти е лошо уште 3 дена потоа? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom