Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 219450" data-attributes="member: 1768"><p>Прилично сум сигурен дека го имам прочитано нештото од Лена. Затоа и го реков, да не сум бил сигурен немало да го речам.</p><p>Не изигравам копија на <a href="http://forum.crnobelo.com/members/saladin.272/">Saladin</a> а за тоа немам ни потреба да објаснувам, само ми е интересно како тоа од еднаш имате сите исто мислење. Еден го кажува друг потврдува.</p><p>Така беше и за извртувањето зборови, сега за копијата.</p><p>Следно чекам што ќе биде.</p><p>Убаво сфатив што сакаше да каже со тоа „ми се допаѓа“ затоа го дадов примерот со Саладин. </p><p>Еве ти пример и со Мелпомена. Ако сум лајкувал личности а не постови не требаше да стиснам лајк на ниту едно нејзино мислење. А имам стиснато на многу нејзини мислења.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 219450, member: 1768"] Прилично сум сигурен дека го имам прочитано нештото од Лена. Затоа и го реков, да не сум бил сигурен немало да го речам. Не изигравам копија на [URL='http://forum.crnobelo.com/members/saladin.272/']Saladin[/URL] а за тоа немам ни потреба да објаснувам, само ми е интересно како тоа од еднаш имате сите исто мислење. Еден го кажува друг потврдува. Така беше и за извртувањето зборови, сега за копијата. Следно чекам што ќе биде. Убаво сфатив што сакаше да каже со тоа „ми се допаѓа“ затоа го дадов примерот со Саладин. Еве ти пример и со Мелпомена. Ако сум лајкувал личности а не постови не требаше да стиснам лајк на ниту едно нејзино мислење. А имам стиснато на многу нејзини мислења. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom