Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Шмекси" data-source="post: 209480" data-attributes="member: 193"><p>Има една особа која ми е многу драга и чест ми е што ми е роднина.Никогаш не сум го сфаќал сериозно и секогаш сум го сметал за мамина маза.Она као, за се ја прашува мама па после прави.Не сум го прашал дали и за женски така прашува.</p><p>Секогаш сум го заебавал и јас и сите околу него.Типот си ќутеше, не ни возвраќаше на заебанциите.Ќе си ја спуштеше главата доле и молчеше.</p><p></p><p>На 18 години отвара бизнис (најверојатно со дозвола на мајка му ) со тоа што цел капитал му го води неговата мајка.За што и да купи ја прашува мајка му, и чека на нејзе дали ќе му дозволи или не.</p><p>Денес типацот има 21 година и можам да кажам дека во Куманово може да ги купи сите Авганистанци со се гаќи.</p><p>За разлика од него, јас се гледам себеси дека сум обична пропалица.Колку само сум можел повеќе да имам, и помалку да работам.Можев на овие години да си го ладам во канцеларија и да ми течеа пари.</p><p>Јас не, додека има пари фурај мали, бркај курви, влечи, напрај се ластовичка од пиење.</p><p>Се жалам немам нова кола.Никој не ми е крив , сам сум крив.Сите тие пари што сум ги расфрлал па до сеа ќе можев да си земев едно bmw x1 или некое ауди.</p><p>Вози крнтија стара 11 години.Уште бош пумпа на бмв-то немам сменето за да кажам дека сум направил ремонт.</p><p>Ама ако, рекол пеперминт.</p><p>Вајда до 40 години ќе ми текнат на некои работи во животот, само да не биде доцна.</p><p>Токмак.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Шмекси, post: 209480, member: 193"] Има една особа која ми е многу драга и чест ми е што ми е роднина.Никогаш не сум го сфаќал сериозно и секогаш сум го сметал за мамина маза.Она као, за се ја прашува мама па после прави.Не сум го прашал дали и за женски така прашува. Секогаш сум го заебавал и јас и сите околу него.Типот си ќутеше, не ни возвраќаше на заебанциите.Ќе си ја спуштеше главата доле и молчеше. На 18 години отвара бизнис (најверојатно со дозвола на мајка му ) со тоа што цел капитал му го води неговата мајка.За што и да купи ја прашува мајка му, и чека на нејзе дали ќе му дозволи или не. Денес типацот има 21 година и можам да кажам дека во Куманово може да ги купи сите Авганистанци со се гаќи. За разлика од него, јас се гледам себеси дека сум обична пропалица.Колку само сум можел повеќе да имам, и помалку да работам.Можев на овие години да си го ладам во канцеларија и да ми течеа пари. Јас не, додека има пари фурај мали, бркај курви, влечи, напрај се ластовичка од пиење. Се жалам немам нова кола.Никој не ми е крив , сам сум крив.Сите тие пари што сум ги расфрлал па до сеа ќе можев да си земев едно bmw x1 или некое ауди. Вози крнтија стара 11 години.Уште бош пумпа на бмв-то немам сменето за да кажам дека сум направил ремонт. Ама ако, рекол пеперминт. Вајда до 40 години ќе ми текнат на некои работи во животот, само да не биде доцна. Токмак. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Сакам да кажам/Сакам да прашам
На врв
Bottom