Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Родителите преку глава
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Шмекси" data-source="post: 207485" data-attributes="member: 193"><p>Уште како мал бев голем бунтовник и преку се ќе поминев само за да биде по мое.Потврдоглаво детиште немало од мене.бар не во фамилија поширока.Можеби со тек на време го имам стекнато тој авторитет што ми давал за право да бидам фацата по дома.Така се случило и да моите дојдат на ред да бараат помош од мене, иако на почеток ме осудуваа и сакаа да ме пратат во бардовци.Ме бркаа од дома итн итн.</p><p>Сеа к*р ми чуе.Живеам сам/некогаш повремено со девојката доволно сум способен да одржувам стан и да плаќам сметки иако во задње време не ми е сјајно ни тоа, особено сметките за греење ама не квичам пред моите.Ни пред никој.Јебига сам сум сакал сеа сам се снаоѓам.</p><p>А не ми било лошо кога сум живеел со нив.Дури некогаш ми недостигаат, а особено ме трогнуваат кога ќе дојдат до кај мене на работа и ќе ми остават некој ручек што зготвила мајка ми.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Шмекси, post: 207485, member: 193"] Уште како мал бев голем бунтовник и преку се ќе поминев само за да биде по мое.Потврдоглаво детиште немало од мене.бар не во фамилија поширока.Можеби со тек на време го имам стекнато тој авторитет што ми давал за право да бидам фацата по дома.Така се случило и да моите дојдат на ред да бараат помош од мене, иако на почеток ме осудуваа и сакаа да ме пратат во бардовци.Ме бркаа од дома итн итн. Сеа к*р ми чуе.Живеам сам/некогаш повремено со девојката доволно сум способен да одржувам стан и да плаќам сметки иако во задње време не ми е сјајно ни тоа, особено сметките за греење ама не квичам пред моите.Ни пред никој.Јебига сам сум сакал сеа сам се снаоѓам. А не ми било лошо кога сум живеел со нив.Дури некогаш ми недостигаат, а особено ме трогнуваат кога ќе дојдат до кај мене на работа и ќе ми остават некој ручек што зготвила мајка ми. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Родителите преку глава
На врв
Bottom