Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Рецензија на филмски ликови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="steppenwolf" data-source="post: 214088" data-attributes="member: 2228"><p>Усеин Болт? Не видов никакви контрааргументи за болдовите. Не знам како да реплицирам на - кој како си ја сфаќа, не мора да значи и зависи.</p><p></p><p>Срамота е да се споредува Сопранови со Декстер и не знам како можеш да кажеш дека баш Сопранови е поблиску до сапуница. Уште се чудам на ова, дај дообјасни. Во одличните серии како The Wire, Breaking Bad, The Sopranos, Six Feet Under има нешто што се вика character development, и тоа е доста добро изведено. Кај Декстер го нема тоа, односно го има но не е добро изведено, затоа и со право е наречена сапуница. Со исклучок на Декстер, другите ликови се еднодимензионални. Секоја сезона е иста, старо-нова приказна што се фокусира на друг негативец, се додава малку лична борба (демек Декстер не сака да биде таков) и пар перипетии за на крај да го надмине сето тоа и да излезе како победник. Тоа е тој шаблон. Предвидливо и досадно.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="steppenwolf, post: 214088, member: 2228"] Усеин Болт? Не видов никакви контрааргументи за болдовите. Не знам како да реплицирам на - кој како си ја сфаќа, не мора да значи и зависи. Срамота е да се споредува Сопранови со Декстер и не знам како можеш да кажеш дека баш Сопранови е поблиску до сапуница. Уште се чудам на ова, дај дообјасни. Во одличните серии како The Wire, Breaking Bad, The Sopranos, Six Feet Under има нешто што се вика character development, и тоа е доста добро изведено. Кај Декстер го нема тоа, односно го има но не е добро изведено, затоа и со право е наречена сапуница. Со исклучок на Декстер, другите ликови се еднодимензионални. Секоја сезона е иста, старо-нова приказна што се фокусира на друг негативец, се додава малку лична борба (демек Декстер не сака да биде таков) и пар перипетии за на крај да го надмине сето тоа и да излезе како победник. Тоа е тој шаблон. Предвидливо и досадно. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Рецензија на филмски ликови
На врв
Bottom