Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Рефлексивна (мисловна) поезија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="lovely someone" data-source="post: 222921" data-attributes="member: 2760"><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">МАЗОАВАНТУРИЗАМ</span></strong></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">Безнадежно утро.</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">Проблесок... сивила... а сеуште ден</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">те створив со душа,</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">а сега те проколнувам</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">како никогаш да не зедов прошка...</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">Барам да ми простиш...</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">низ мртвата тишина</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">провлечена низ адски темните ридови...</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">Се сокрив разголена до дно,</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">приекриена со мокри солзи</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">од штотуку вовлечен предок,</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">кој неосетно ми ја гризе сржта до гола кожа.</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">Оставиме да блудникувам</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">низ светлите ноќи</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">и да ги бројам деновите,</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">кои ми преостанаа од ова Мачно</span></strong></p><p><strong><span style="font-family: 'StobiSerif Regular'">Злобно Патешествие.</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lovely someone, post: 222921, member: 2760"] [B][FONT=StobiSerif Regular]МАЗОАВАНТУРИЗАМ[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular][/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]Безнадежно утро.[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]Проблесок... сивила... а сеуште ден[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]те створив со душа,[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]а сега те проколнувам[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]како никогаш да не зедов прошка...[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]Барам да ми простиш...[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]низ мртвата тишина[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]провлечена низ адски темните ридови...[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]Се сокрив разголена до дно,[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]приекриена со мокри солзи[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]од штотуку вовлечен предок,[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]кој неосетно ми ја гризе сржта до гола кожа.[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]Оставиме да блудникувам[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]низ светлите ноќи[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]и да ги бројам деновите,[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]кои ми преостанаа од ова Мачно[/FONT][/B] [B][FONT=StobiSerif Regular]Злобно Патешествие.[/FONT][/B] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Рефлексивна (мисловна) поезија
На врв
Bottom