Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Религиите и тетоважите
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Pica pica" data-source="post: 329679" data-attributes="member: 2914"><p>Дали ја памтиш првата твоја реакција, кога го виде видеото?</p><p></p><p>Поентата е одредени настани и случувања кој во тебе ќе предизвикаат немир, гнев, лутина, бес, и др. се огнени допири до душата...сепак најголем огин кој малку поинаку се доживува е сексот..тој најтешко се контролира.</p><p></p><p>Пробај при било кој од овие огнени предизвици да ја зачуваш смиреноста и будно да ги доживееш.</p><p></p><p>Кога мислам душа..не мислам на карактер,секој има нешто кое ќе го запали пламенот во него, дали ќе изгориш со него или ќе помине преку тебе без да те предизвика да направиш непромислен потег, зависи само од тебе.</p><p></p><p>Имај на ум, ти си човек и така постапувај.</p><p></p><p>Тетоважа..хммм гледај да не си "тетовираш" душата, а за телото..и така црви ќе го изедат.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pica pica, post: 329679, member: 2914"] Дали ја памтиш првата твоја реакција, кога го виде видеото? Поентата е одредени настани и случувања кој во тебе ќе предизвикаат немир, гнев, лутина, бес, и др. се огнени допири до душата...сепак најголем огин кој малку поинаку се доживува е сексот..тој најтешко се контролира. Пробај при било кој од овие огнени предизвици да ја зачуваш смиреноста и будно да ги доживееш. Кога мислам душа..не мислам на карактер,секој има нешто кое ќе го запали пламенот во него, дали ќе изгориш со него или ќе помине преку тебе без да те предизвика да направиш непромислен потег, зависи само од тебе. Имај на ум, ти си човек и така постапувај. Тетоважа..хммм гледај да не си "тетовираш" душата, а за телото..и така црви ќе го изедат. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Религиите и тетоважите
На врв
Bottom