Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Реалити шоуа
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="parvati" data-source="post: 274477" data-attributes="member: 146"><p>Сфако реално шоу има као демек сфоју интресну програму и едну цел, да биде гледана што може поише и да напраи некој кеш од тој</p><p>Ама реално сфи овафки шоуа не су такфи, као демек интересни су напочетак и после почне оној усерено клише,карање,врске,плескање у тмно,испадање...</p><p>Нејќу да вреѓам ама мислу дека реални шоуа од тим на велики брат,фарма, осфен срвајвр кој ја иако не га гледам мислу дека има по друк карактер од овија две. Најголем дел од људи кои ги пратиф овија работе су пубертетлие на кои сфе и сфашта ги е интересно макар било тој и глупо и неубаво за човечко око.После њима су ни пензионери и пред пензионерски кумуњари кои блееф по цел дн у телевозор у дневну, џаболебариф иако они су тија кои га заработуеф леб за туј фамилију. Па има мноо поедуцирани и поефикасни стфари на телевизор од овакфи шоуа, иамо по миљон програме, од сфакакаф вид, филмски, документарски,научни, сфакакфи</p><p>Ја до ск осфен оној наше Тоа сум Јас, не сам гледаја ама ич реални шоуа? Што као демек интересно е да ги тресе цицке пред јавност и ја ке се напалу на тој, да бе, неможу да пушту некој порн сајт за да ги задоволу тија потребе, ако уопште ме затепаф такфи</p><p></p><p>Мржња, омраза де, карање,пцување, месетење и остали срања су дел од сфако реално шоу. И ск наши деца место да се васпитаваф како што треа, они ке се труеф сс балкански усерен вип менталитет.Па бш тија вип ѕвезде су најштетни и најуалени и изопачени</p><p>Испојала две три песне кои се вртиф само у биртие и она ке ми била фаца,селска која ке гу глеам сфак дн на некоју си фарму</p><p>Да си прашам</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parvati, post: 274477, member: 146"] Сфако реално шоу има као демек сфоју интресну програму и едну цел, да биде гледана што може поише и да напраи некој кеш од тој Ама реално сфи овафки шоуа не су такфи, као демек интересни су напочетак и после почне оној усерено клише,карање,врске,плескање у тмно,испадање... Нејќу да вреѓам ама мислу дека реални шоуа од тим на велики брат,фарма, осфен срвајвр кој ја иако не га гледам мислу дека има по друк карактер од овија две. Најголем дел од људи кои ги пратиф овија работе су пубертетлие на кои сфе и сфашта ги е интересно макар било тој и глупо и неубаво за човечко око.После њима су ни пензионери и пред пензионерски кумуњари кои блееф по цел дн у телевозор у дневну, џаболебариф иако они су тија кои га заработуеф леб за туј фамилију. Па има мноо поедуцирани и поефикасни стфари на телевизор од овакфи шоуа, иамо по миљон програме, од сфакакаф вид, филмски, документарски,научни, сфакакфи Ја до ск осфен оној наше Тоа сум Јас, не сам гледаја ама ич реални шоуа? Што као демек интересно е да ги тресе цицке пред јавност и ја ке се напалу на тој, да бе, неможу да пушту некој порн сајт за да ги задоволу тија потребе, ако уопште ме затепаф такфи Мржња, омраза де, карање,пцување, месетење и остали срања су дел од сфако реално шоу. И ск наши деца место да се васпитаваф како што треа, они ке се труеф сс балкански усерен вип менталитет.Па бш тија вип ѕвезде су најштетни и најуалени и изопачени Испојала две три песне кои се вртиф само у биртие и она ке ми била фаца,селска која ке гу глеам сфак дн на некоју си фарму Да си прашам [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Реалити шоуа
На врв
Bottom