Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Раскази
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Baronessa" data-source="post: 33055" data-attributes="member: 23"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 18px"><strong><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #1c2a47">Инспирирано од ноќта која гледа преку очите на криминалот.</span></span></strong></span></p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Заминувањето од уличното светло, кон непознатото во ноќта со по некоја пара плус во малата црна-плик чантичка и повторно враќајќи се назад на тротоарот, како да беше секојдневен начин на живот.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Глорија, како слава... беше име кое луѓето од средната класа или т.н богаташи во успон, многу добро го познаваа и на некој начин го обожаваа бидејќи го познаваа и на некој начин им ги исполнуваше осамените ноќи, но и им го олеснуваше новчаникот кој беше ефтина копија на светски познат бренд.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Љубопитност за она што би можело да донесе денот секогаш ме нагризуваше во внатрешноста, но ноќниот живот не ми дозволуваше да го вдишам сончевиот зрак.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"> Секогаш легнував пред зори а се будев на самрак.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"> Пресврт беше кога гласна бука ме разбуди и веќе не можев да заспијам повторно.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"> Го увидов предизвикот и го зграпчив. Излегов на мала прошетка во блискиот парк.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"> Ми се допадна детскиот џагор, сонцето и нежниот ветер. Сватив дека многу сум пропуштила работејќи како ескорт дама.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"> Па утредента почнав да барам работа и ја најдов по извесно време.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"> Раскажував за моите искуства во ноќта на тинејџерики на кои пубертетот им удрил в глава.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"> Постепено го напуштив тротоарот и уличното светло. Бев исто толку задоволна како што бев во бликото минато. </span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333"> Утрото ми беше како оргазам, а кафето и цигарата на пладне како крајно воздишување кога почнував да се опуштам и уживам во ноќните часови.</span></span></span></p> <p style="text-align: left"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Сега ноќта ја минувам во сон и пишувам за сексот кој се наплаќа и нормално за ноќните случувања покрај тротоарот на безобразлукот и страста. Успехот и примањата се исти но задоволството е поголемо, бидејќи открив нови патишта и го запознав природното светло..</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Baronessa, post: 33055, member: 23"] [LEFT][SIZE=5][B][FONT=lucida grande][COLOR=#1c2a47]Инспирирано од ноќта која гледа преку очите на криминалот.[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Заминувањето од уличното светло, кон непознатото во ноќта со по некоја пара плус во малата црна-плик чантичка и повторно враќајќи се назад на тротоарот, како да беше секојдневен начин на живот.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Глорија, како слава... беше име кое луѓето од средната класа или т.н богаташи во успон, многу добро го познаваа и на некој начин го обожаваа бидејќи го познаваа и на некој начин им ги исполнуваше осамените ноќи, но и им го олеснуваше новчаникот кој беше ефтина копија на светски познат бренд.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Љубопитност за она што би можело да донесе денот секогаш ме нагризуваше во внатрешноста, но ноќниот живот не ми дозволуваше да го вдишам сончевиот зрак.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333] Секогаш легнував пред зори а се будев на самрак.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333] Пресврт беше кога гласна бука ме разбуди и веќе не можев да заспијам повторно.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333] Го увидов предизвикот и го зграпчив. Излегов на мала прошетка во блискиот парк.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333] Ми се допадна детскиот џагор, сонцето и нежниот ветер. Сватив дека многу сум пропуштила работејќи како ескорт дама.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333] Па утредента почнав да барам работа и ја најдов по извесно време.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333] Раскажував за моите искуства во ноќта на тинејџерики на кои пубертетот им удрил в глава.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333] Постепено го напуштив тротоарот и уличното светло. Бев исто толку задоволна како што бев во бликото минато. [/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333] Утрото ми беше како оргазам, а кафето и цигарата на пладне како крајно воздишување кога почнував да се опуштам и уживам во ноќните часови.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [LEFT][SIZE=4][FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Сега ноќта ја минувам во сон и пишувам за сексот кој се наплаќа и нормално за ноќните случувања покрај тротоарот на безобразлукот и страста. Успехот и примањата се исти но задоволството е поголемо, бидејќи открив нови патишта и го запознав природното светло..[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Раскази
На врв
Bottom