Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Раскази
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="lady_blue" data-source="post: 23835" data-attributes="member: 67"><p><span style="font-size: 18px"><strong><a href="http://copacati.blog.mk/2011/07/11/nie-ne-se-poznavame/">Ние не се познаваме</a></strong></span></p><p></p><p>Ние сме постојано заедно.</p><p>За нас велат – неразделни.</p><p>Да бидам искрена?</p><p>Тогаш искрено би рекла – глумиме точно научени улоги.</p><p>Веројатно постојат исклучоци.</p><p>Ммммм, бледо се сеќавам, запознав премалку од нив.</p><p>Би рекле – се движиш во погрешни кругови.</p><p>Велам – грешките не` туркаат напред.</p><p>Ќе речете – смешно, успесите се тие кои поттикнуваат.</p><p>Ќе одмавнам со раката – да се вратиме на муабетот.</p><p>Би прашале – бегаш од темата која несакајќи сама ја наметна?</p><p>Ќе се насмевнам.</p><p>Веројатно ќе Ви го премолчам одговорот.</p><p>Ќе донесете заклучок. На моја сметка. Претпоставувам – негативен.</p><p>Нема да се вратиме на муабетот.</p><p>А сакав да Ви кажам.</p><p>Дека ние, навистина сме неразделни.</p><p>И навистина глумиме точно научени улоги.</p><p>Во ташничките чуваме точно научени реченици.</p><p>Имаме точно определени реакции за секакви прилики.</p><p>Знаеме се` една за друга.</p><p>Освен она што го премолчуваме.</p><p>Колку искрено не се поднесуваме.</p><p>Простете ми на дрскоста.</p><p>Јас сум само една од нив.</p><p>И сурово искрено велам – Ние не се познаваме.</p><p>Само глумиме точно научени улоги.</p><p>Моите пријателки и јас.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lady_blue, post: 23835, member: 67"] [SIZE=5][B][URL='http://copacati.blog.mk/2011/07/11/nie-ne-se-poznavame/']Ние не се познаваме[/URL][/B][/SIZE] Ние сме постојано заедно. За нас велат – неразделни. Да бидам искрена? Тогаш искрено би рекла – глумиме точно научени улоги. Веројатно постојат исклучоци. Ммммм, бледо се сеќавам, запознав премалку од нив. Би рекле – се движиш во погрешни кругови. Велам – грешките не` туркаат напред. Ќе речете – смешно, успесите се тие кои поттикнуваат. Ќе одмавнам со раката – да се вратиме на муабетот. Би прашале – бегаш од темата која несакајќи сама ја наметна? Ќе се насмевнам. Веројатно ќе Ви го премолчам одговорот. Ќе донесете заклучок. На моја сметка. Претпоставувам – негативен. Нема да се вратиме на муабетот. А сакав да Ви кажам. Дека ние, навистина сме неразделни. И навистина глумиме точно научени улоги. Во ташничките чуваме точно научени реченици. Имаме точно определени реакции за секакви прилики. Знаеме се` една за друга. Освен она што го премолчуваме. Колку искрено не се поднесуваме. Простете ми на дрскоста. Јас сум само една од нив. И сурово искрено велам – Ние не се познаваме. Само глумиме точно научени улоги. Моите пријателки и јас. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Раскази
На врв
Bottom