Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Раскази
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Badgirl" data-source="post: 182216" data-attributes="member: 2327"><p><strong>Кога сме осамени.. </strong></p><p></p><p>Пријател.Љубов.Тага.Вистинскиот пријател е редок.Многумина се себични,создаваат комплекси,затворени се во себе...Но ние ќе бидеме оптимисти се додека не го пронајдеме оној,вистинскиот,кој секогаш ќе биде блиску до нас,да те подржи и да те сослуша.Во најтешките моменти ќе те прегрне,ќе си помагате меѓу себе,ќе се радувате на вашите заеднички успеси.Кога сте заедно се забавувате,не ви е здодевно,смислувате шеги и се смеете за најмалите глупости.Понекогаш сите се чуствуваме осамени и имаме потреба некој да не прегре,да ја покаже љубовта кај нас.Таа љубов ја почуствував и јас,сама на една прошетка во паркот.</p><p>Тогаш ми пријде едно шармантно момче.Дoдека се запознавме тој ме погледна со своите сјајни и топли очи..</p><p>-Зошто една толку прекрасна девојка седи сама во паркот?ме праша</p><p>-Затоа што нема пријатели кои ќе бидат до неа,кога ќе и биде најтешко-му одвратив,смешкајки се.</p><p>Тој уште потопло ме погледна и ми рече:</p><p>-Не грижи се.Можеби добрите пријатели се ретки,но затоа денес пронајде пријат-</p><p>ел кој може да биде со тeбе кога ти е најтешко.</p><p>Така се запознавме.Почнавме да се дружиме речиси секојдневно.Бевме среќни</p><p>што толку се разбираме еден со друг.Тоа пријателство порасна во љубов.</p><p>Најпрво се појави искра а потоа се претвори во сончев зрак.И почна да гори во</p><p>нас како пламен што не згаснува!^_^</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Badgirl, post: 182216, member: 2327"] [B]Кога сме осамени.. [/B] Пријател.Љубов.Тага.Вистинскиот пријател е редок.Многумина се себични,создаваат комплекси,затворени се во себе...Но ние ќе бидеме оптимисти се додека не го пронајдеме оној,вистинскиот,кој секогаш ќе биде блиску до нас,да те подржи и да те сослуша.Во најтешките моменти ќе те прегрне,ќе си помагате меѓу себе,ќе се радувате на вашите заеднички успеси.Кога сте заедно се забавувате,не ви е здодевно,смислувате шеги и се смеете за најмалите глупости.Понекогаш сите се чуствуваме осамени и имаме потреба некој да не прегре,да ја покаже љубовта кај нас.Таа љубов ја почуствував и јас,сама на една прошетка во паркот. Тогаш ми пријде едно шармантно момче.Дoдека се запознавме тој ме погледна со своите сјајни и топли очи.. -Зошто една толку прекрасна девојка седи сама во паркот?ме праша -Затоа што нема пријатели кои ќе бидат до неа,кога ќе и биде најтешко-му одвратив,смешкајки се. Тој уште потопло ме погледна и ми рече: -Не грижи се.Можеби добрите пријатели се ретки,но затоа денес пронајде пријат- ел кој може да биде со тeбе кога ти е најтешко. Така се запознавме.Почнавме да се дружиме речиси секојдневно.Бевме среќни што толку се разбираме еден со друг.Тоа пријателство порасна во љубов. Најпрво се појави искра а потоа се претвори во сончев зрак.И почна да гори во нас како пламен што не згаснува!^_^ [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Раскази
На врв
Bottom