Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Раскази
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Angiie" data-source="post: 137691" data-attributes="member: 222"><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'">Следеше туѓи правила, живееше туѓ живот. Тоа не беше таа, не!</span></span><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'"></span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'">Заслепена од она што сакаше да го има, заборави дека не е секогаш онака како што таа би сакала да биде. </span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'">Сега шета по улиците, се дружи со асфалтот и мирисот на осаменоста..дома се враќа само за спиење, вкусувајќи ја горчината на тагата. Сега сака да смени се’, но доцна е!</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'">Страшно невреме ја прегрнува, дожд од солзи се лизга по нејзиното лице..а таа се смее. Беше наивна и веруваше секому. Оние кои ги сметаше за најблиски први ја издадоа нејзината доверба. </span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'">Болката како гром го погодува нејзиното срце секогаш кога ќе се сети на неа..онаа која и’ беше единствената поддршка, помош и рамо за плачење. Сега ја нема..можеби и тоа игра улога во нејзиниот живот. Остана препуштена сама на себе. Сега се’ е различно, освен солзите што печат и раните кои се вечни. И’ фали љубов а неа неможе да ја купи.</span></span></p><p><span style="color: #333333"><span style="font-family: 'Verdana'">Се движи по патот на животот, а водич и’ е судбината. Се наоѓа на раскрсница..и се прашува, на која страна да тргне..кога нема патоказ?!</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Angiie, post: 137691, member: 222"] [COLOR=#333333][FONT=Verdana]Следеше туѓи правила, живееше туѓ живот. Тоа не беше таа, не![/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Verdana] Заслепена од она што сакаше да го има, заборави дека не е секогаш онака како што таа би сакала да биде. Сега шета по улиците, се дружи со асфалтот и мирисот на осаменоста..дома се враќа само за спиење, вкусувајќи ја горчината на тагата. Сега сака да смени се’, но доцна е! Страшно невреме ја прегрнува, дожд од солзи се лизга по нејзиното лице..а таа се смее. Беше наивна и веруваше секому. Оние кои ги сметаше за најблиски први ја издадоа нејзината доверба. Болката како гром го погодува нејзиното срце секогаш кога ќе се сети на неа..онаа која и’ беше единствената поддршка, помош и рамо за плачење. Сега ја нема..можеби и тоа игра улога во нејзиниот живот. Остана препуштена сама на себе. Сега се’ е различно, освен солзите што печат и раните кои се вечни. И’ фали љубов а неа неможе да ја купи. Се движи по патот на животот, а водич и’ е судбината. Се наоѓа на раскрсница..и се прашува, на која страна да тргне..кога нема патоказ?![/FONT][/COLOR] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Поезија и проза
Раскази
На врв
Bottom