Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Рандом факти за мене
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 232536" data-attributes="member: 2740"><p> <ul> <li data-xf-list-type="ul">Имам 2 полусестри, двајца полубраќа и еден брат</li> <li data-xf-list-type="ul">Спијам со запалено светло, тв, систем и комп.</li> <li data-xf-list-type="ul">2 години живеев во Грција</li> <li data-xf-list-type="ul">Сум се селела на повеќе од 10 места</li> <li data-xf-list-type="ul">Од Скопје сум, а 10 месеци живеам во Битола</li> <li data-xf-list-type="ul">Имам тетоважа</li> <li data-xf-list-type="ul">На 6 години ми падна пола бандера на глава</li> <li data-xf-list-type="ul">На 5 август пред две години другарка место кочница на моторот даде гас и со 80 се лупнавме во дрво. 1 месец поминав на болница</li> <li data-xf-list-type="ul">Калеш Анѓа ми беше омилена книга во прво одделение</li> <li data-xf-list-type="ul">Играв ракомет и модерен балет</li> <li data-xf-list-type="ul">Завршив како техничар за пејзажна архитектура</li> <li data-xf-list-type="ul">Добив стипендија на ФОН и се отпишав после 2 месеци зошто само јас не носев патики од 1 000 евра, делев многу правда и не ме прифати друштвото на мамини принцези</li> <li data-xf-list-type="ul">Не можам да јадам без да гледам тв</li> <li data-xf-list-type="ul">Не можам да поднесам неправда, посебно спрема стари луѓе и животни</li> <li data-xf-list-type="ul">Секоја желба што сум ја замислила ми се исполнила</li> </ul><p>Ако ми текне уште нешто ќе додадам....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 232536, member: 2740"] [LIST] [*]Имам 2 полусестри, двајца полубраќа и еден брат [*]Спијам со запалено светло, тв, систем и комп. [*]2 години живеев во Грција [*]Сум се селела на повеќе од 10 места [*]Од Скопје сум, а 10 месеци живеам во Битола [*]Имам тетоважа [*]На 6 години ми падна пола бандера на глава [*]На 5 август пред две години другарка место кочница на моторот даде гас и со 80 се лупнавме во дрво. 1 месец поминав на болница [*]Калеш Анѓа ми беше омилена книга во прво одделение [*]Играв ракомет и модерен балет [*]Завршив како техничар за пејзажна архитектура [*]Добив стипендија на ФОН и се отпишав после 2 месеци зошто само јас не носев патики од 1 000 евра, делев многу правда и не ме прифати друштвото на мамини принцези [*]Не можам да јадам без да гледам тв [*]Не можам да поднесам неправда, посебно спрема стари луѓе и животни [*]Секоја желба што сум ја замислила ми се исполнила [/LIST] Ако ми текне уште нешто ќе додадам.... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Рандом факти за мене
На врв
Bottom