Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Рандом факти за мене
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="steppenwolf" data-source="post: 175833" data-attributes="member: 2228"><p>- У принцип сум одмаздољубиво копиле и злопамтило према тие што многу ми згрешиле, нема кај мене "be the better man"... ама оние кои ги ценам, е за нив душа давам.</p><p>- Мразам бош муабети, попрво би седел во тишина отколку да правам муабет за времето денес.</p><p>- Страдам од низа опсесивно-компулсивни нарушувања, некои слични како оние на Монк од истоимената серија. Еднаш другарка ми се изнасмеа зошто се движев во Г-потези ко коњ на шаховско поле по плочки.</p><p>- Сабајлечки кога станувам ненаспан за на факултет сум најголемиот анархист на светот. Fuck the system.</p><p>- Мислам дека сум највечи фраер у маало кога палам цигара со зипо.</p><p>- Сметам дека сите што ги мразат Дорс и Пинк Флојд се кретени без вкус.</p><p>- Еднаш неделно добивам нагон да ограбам банка и потоа да баталам и факултет и планови за идна кариера односно да си ги решам сите финансиски прашања до крајот на животот.</p><p>- Страв ми е од висина.</p><p>- Ме нервираат преоптимистични луѓе.</p><p>- Далеку сум од антисоцијална личност ама знам да уживам во самотија.</p><p>- Навивам за Арсенал уште од 99та. Не се откажувам од нив.</p><p>- Не верувам во инструментализација на умот, затоа многу повеќе читам за работи кои немаат врска со она што еден ден ќе го работам (програмирање) а ме интересираат, и тоа знае негативно да ми се одрази на успехот. Ама јебига...</p><p>- Многу јако играм бриџ.</p><p>- Попрво би акал низ маало со другарите отколку да направам нешто корисно и продуктивно за себе и околината.</p><p>- The Wire ми е омилена серија.</p><p>- Висок сум 1.85цм... или 86. Не ми текнува.</p><p></p><p></p><p>И така натаму...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="steppenwolf, post: 175833, member: 2228"] - У принцип сум одмаздољубиво копиле и злопамтило према тие што многу ми згрешиле, нема кај мене "be the better man"... ама оние кои ги ценам, е за нив душа давам. - Мразам бош муабети, попрво би седел во тишина отколку да правам муабет за времето денес. - Страдам од низа опсесивно-компулсивни нарушувања, некои слични како оние на Монк од истоимената серија. Еднаш другарка ми се изнасмеа зошто се движев во Г-потези ко коњ на шаховско поле по плочки. - Сабајлечки кога станувам ненаспан за на факултет сум најголемиот анархист на светот. Fuck the system. - Мислам дека сум највечи фраер у маало кога палам цигара со зипо. - Сметам дека сите што ги мразат Дорс и Пинк Флојд се кретени без вкус. - Еднаш неделно добивам нагон да ограбам банка и потоа да баталам и факултет и планови за идна кариера односно да си ги решам сите финансиски прашања до крајот на животот. - Страв ми е од висина. - Ме нервираат преоптимистични луѓе. - Далеку сум од антисоцијална личност ама знам да уживам во самотија. - Навивам за Арсенал уште од 99та. Не се откажувам од нив. - Не верувам во инструментализација на умот, затоа многу повеќе читам за работи кои немаат врска со она што еден ден ќе го работам (програмирање) а ме интересираат, и тоа знае негативно да ми се одрази на успехот. Ама јебига... - Многу јако играм бриџ. - Попрво би акал низ маало со другарите отколку да направам нешто корисно и продуктивно за себе и околината. - The Wire ми е омилена серија. - Висок сум 1.85цм... или 86. Не ми текнува. И така натаму... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Рандом факти за мене
На врв
Bottom