Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Рандом факти за мене
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Snape" data-source="post: 162104" data-attributes="member: 160"><p>Втор дел:</p><p>-Обожавам патувања , одмори и сл. и многу сакам коа одам некаде на граница да ми удрат печат во пасошот.</p><p>-Понекогаш знам многу да филозофирам да не речам тупам.</p><p>-Нема шанси да заспијам во автобус или кола.</p><p>-Дома иам колекција од разгледници, кугли, школки и монети од други држави.</p><p>-Кога праам нешто не дозволувам никој да ми се меша.</p><p>- На 10 години се запознав со вештината на самозадоволувањето.</p><p>- Обожавам да возам точок.</p><p>-Спијам исклучиво на страна.</p><p>-Бев одличен 5.00 се додека не дојдов во гимназија.</p><p>-Одев во хор и пеев на фестивал во Бугарија. ( Бев 1 глас а сега иам многу длабок глас)</p><p>-Кога ја правевме куќата како мал се имам набоднато на шипка и имам лузна на ногата.</p><p>-Кога е лето сакам да е зима и обратно.</p><p>-Се имам лизнато и паднато на лед пред 200 луѓе и сите се смееја.</p><p>-Попрво би научил кинески отколку да сфатам математика или хемија.</p><p>-Порано по цели денови цртав планови на куќи и сакав да бидам архитект додека не дознав дека треба математика за тоа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Snape, post: 162104, member: 160"] Втор дел: -Обожавам патувања , одмори и сл. и многу сакам коа одам некаде на граница да ми удрат печат во пасошот. -Понекогаш знам многу да филозофирам да не речам тупам. -Нема шанси да заспијам во автобус или кола. -Дома иам колекција од разгледници, кугли, школки и монети од други држави. -Кога праам нешто не дозволувам никој да ми се меша. - На 10 години се запознав со вештината на самозадоволувањето. - Обожавам да возам точок. -Спијам исклучиво на страна. -Бев одличен 5.00 се додека не дојдов во гимназија. -Одев во хор и пеев на фестивал во Бугарија. ( Бев 1 глас а сега иам многу длабок глас) -Кога ја правевме куќата како мал се имам набоднато на шипка и имам лузна на ногата. -Кога е лето сакам да е зима и обратно. -Се имам лизнато и паднато на лед пред 200 луѓе и сите се смееја. -Попрво би научил кинески отколку да сфатам математика или хемија. -Порано по цели денови цртав планови на куќи и сакав да бидам архитект додека не дознав дека треба математика за тоа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Рандом факти за мене
На врв
Bottom