Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Рандом факти за мене
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 161551" data-attributes="member: 272"><p>Reboo(s)t...</p><p></p><p>- не пратам спорт и никад не сум прател</p><p>- Хронолошки ментално подредувам се` што сум правел, постигнал. </p><p>- Образованието сеуште ми е на цена. (зборам за оние што го прошле и што знаат да го практикуваат наученото)</p><p>- Обожавател на патувања</p><p>- Сталожен до точка на вриење, после тоа избувлив со колатерална штета. </p><p>- Простувам и понекогаш ако е небитно, заборавам</p><p>- Запишав два факултети, еден поради некомпатибилност со желбите го напуштив</p><p>- Во последно време се занимавам со кулинарство (учам)</p><p>- Обожавател на историјата како предмет поготово периодот доцна антика и среден век.</p><p>- Хејтер на Apple inc. и се` што има излезено од него во последно време. </p><p>- Колекционер на монети од разни места. </p><p>- фобија од огромен затворен простор</p><p>- Одењето по дискотеки и кафани никад не сум го сметал за забава. </p><p>- Попувам (пре)многу</p><p>- Имам ослабнато 45 кила за 5 месеци</p><p>- Принципиелен за многу работи, дури за некои непотребно. </p><p>- Као копук ми го имаат поткршено горниот прв секач. </p><p>- Обожавател на живиот свет, поготово мачки</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 161551, member: 272"] Reboo(s)t... - не пратам спорт и никад не сум прател - Хронолошки ментално подредувам се` што сум правел, постигнал. - Образованието сеуште ми е на цена. (зборам за оние што го прошле и што знаат да го практикуваат наученото) - Обожавател на патувања - Сталожен до точка на вриење, после тоа избувлив со колатерална штета. - Простувам и понекогаш ако е небитно, заборавам - Запишав два факултети, еден поради некомпатибилност со желбите го напуштив - Во последно време се занимавам со кулинарство (учам) - Обожавател на историјата како предмет поготово периодот доцна антика и среден век. - Хејтер на Apple inc. и се` што има излезено од него во последно време. - Колекционер на монети од разни места. - фобија од огромен затворен простор - Одењето по дискотеки и кафани никад не сум го сметал за забава. - Попувам (пре)многу - Имам ослабнато 45 кила за 5 месеци - Принципиелен за многу работи, дури за некои непотребно. - Као копук ми го имаат поткршено горниот прв секач. - Обожавател на живиот свет, поготово мачки [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Рандом факти за мене
На врв
Bottom