Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Рандом факти за мене
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 161236" data-attributes="member: 621"><p> <ul> <li data-xf-list-type="ul">два пати бев забавиште... моите сметаа дека е прерано на 6 годинки да тргнам со ранецот на грб</li> <li data-xf-list-type="ul">на 6 месеци сум проодел, па после сум научил да лазам</li> <li data-xf-list-type="ul">на нешто помалку од година ипол знаев да си го напишам името</li> <li data-xf-list-type="ul">на 4 години знаев да читам и пишувам кирилица и латиница, знаев таблици множење до 10</li> <li data-xf-list-type="ul">досега немам ниедна скршеница</li> <li data-xf-list-type="ul">лутко, тврдоглав, злопамтило, меморија...паа најстаро нешто во мојата меморија е кога се преселивме на горниот спрат (јас сум бил годинка)</li> <li data-xf-list-type="ul">во градинка бев награден на државен натпревар за најдобра рачно изработена маска (нешто ко натпревар на градинките на државно ниво)</li> <li data-xf-list-type="ul">ко што спомна џубретината у прв пост ( [USER=229]Electra[/USER] ) малку десното уво не ми е ко што треба</li> <li data-xf-list-type="ul">сите пари од матурска си ги дадов за гитара и појачало</li> <li data-xf-list-type="ul">досега сум сменил 3 бои на коса, но никогаш не сум се фарбал</li> <li data-xf-list-type="ul">кога треба да учам од книги учам со нозете нагоре потпрени на ѕид</li> <li data-xf-list-type="ul">6 пати сум давал крв</li> <li data-xf-list-type="ul">можам да го крцнам речиси секој зглоб</li> <li data-xf-list-type="ul">двете стапала ги имам целосно превиткано по еднаш, едното колено го имам расцветано од камен, имам шинато три прсти</li> <li data-xf-list-type="ul">никогаш не ми крварел носот</li> <li data-xf-list-type="ul">во средно се карав со професорките по математика и физика затоа што правеа грешки</li> <li data-xf-list-type="ul">во втора година ја ишкртав цела гимназија со маркери, на крај некој кој пробал да ме имитира си го обра</li> <li data-xf-list-type="ul">неколку дена пред да тргнам на факултет си го поставив личниот рекорд во брзо свирење, успеав 22 ноти во секунда. Сега се држам на 16 до 20 максимум</li> <li data-xf-list-type="ul">еднаш си фатив женска само за да добијам музика од нејзе и кога ја добив музиката се скаравме</li> <li data-xf-list-type="ul">не се ежам од ништо сем кога ќе облечам чорапи на штотуку исечени нокти</li> <li data-xf-list-type="ul">јас сум најголемиот инает кој што го познавам</li> </ul></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 161236, member: 621"] [LIST] [*]два пати бев забавиште... моите сметаа дека е прерано на 6 годинки да тргнам со ранецот на грб [*]на 6 месеци сум проодел, па после сум научил да лазам [*]на нешто помалку од година ипол знаев да си го напишам името [*]на 4 години знаев да читам и пишувам кирилица и латиница, знаев таблици множење до 10 [*]досега немам ниедна скршеница [*]лутко, тврдоглав, злопамтило, меморија...паа најстаро нешто во мојата меморија е кога се преселивме на горниот спрат (јас сум бил годинка) [*]во градинка бев награден на државен натпревар за најдобра рачно изработена маска (нешто ко натпревар на градинките на државно ниво) [*]ко што спомна џубретината у прв пост ( [USER=229]Electra[/USER] ) малку десното уво не ми е ко што треба [*]сите пари од матурска си ги дадов за гитара и појачало [*]досега сум сменил 3 бои на коса, но никогаш не сум се фарбал [*]кога треба да учам од книги учам со нозете нагоре потпрени на ѕид [*]6 пати сум давал крв [*]можам да го крцнам речиси секој зглоб [*]двете стапала ги имам целосно превиткано по еднаш, едното колено го имам расцветано од камен, имам шинато три прсти [*]никогаш не ми крварел носот [*]во средно се карав со професорките по математика и физика затоа што правеа грешки [*]во втора година ја ишкртав цела гимназија со маркери, на крај некој кој пробал да ме имитира си го обра [*]неколку дена пред да тргнам на факултет си го поставив личниот рекорд во брзо свирење, успеав 22 ноти во секунда. Сега се држам на 16 до 20 максимум [*]еднаш си фатив женска само за да добијам музика од нејзе и кога ја добив музиката се скаравме [*]не се ежам од ништо сем кога ќе облечам чорапи на штотуку исечени нокти [*]јас сум најголемиот инает кој што го познавам [/LIST] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Рандом факти за мене
На врв
Bottom