Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Рандом факти за мене
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selene" data-source="post: 161217" data-attributes="member: 1176"><p>- Обожавам да играм билијард. Обожавам да одам на куглање, штета што никој од мојот круг на пријатели не ја дели оваа пасија па одам многу, многу ретко.</p><p>- Обожавам кинеска храна, можам со тони да изедам.</p><p>- Не можам да живеам без мојата мп3.</p><p>- На фејсбук не сум била онлајн 2-3 години.</p><p>- Обожавам да дебатирам и секогаш сум контра со мислењето на масата.</p><p>- Иако верувам во љубов не верувам дека ќе ми се случи мене.</p><p>- Иако сум девојче, обожавам кантер, хироус 3 и воркрафт.</p><p>- Како помала бев многу побесна, сега сум смирена.</p><p>- Мразам зима. Мразам и летни горештини. Пролет е моето годишно време.</p><p>- Обожавам калинки и костени.</p><p>- Обожавам вода со вкус, речиси секогаш пијам од брусница или јагода.</p><p>- Обожавам да одам на кино.</p><p>- Обожавам и театар.</p><p>- Тежок воркахолик, слободно време речиси и да немам.</p><p>- Не можам мирна да седам, мора нешто да работам, мразам излежување и дремење пред компјутер.</p><p></p><p>Тоа сега за сега ми текнува.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selene, post: 161217, member: 1176"] - Обожавам да играм билијард. Обожавам да одам на куглање, штета што никој од мојот круг на пријатели не ја дели оваа пасија па одам многу, многу ретко. - Обожавам кинеска храна, можам со тони да изедам. - Не можам да живеам без мојата мп3. - На фејсбук не сум била онлајн 2-3 години. - Обожавам да дебатирам и секогаш сум контра со мислењето на масата. - Иако верувам во љубов не верувам дека ќе ми се случи мене. - Иако сум девојче, обожавам кантер, хироус 3 и воркрафт. - Како помала бев многу побесна, сега сум смирена. - Мразам зима. Мразам и летни горештини. Пролет е моето годишно време. - Обожавам калинки и костени. - Обожавам вода со вкус, речиси секогаш пијам од брусница или јагода. - Обожавам да одам на кино. - Обожавам и театар. - Тежок воркахолик, слободно време речиси и да немам. - Не можам мирна да седам, мора нешто да работам, мразам излежување и дремење пред компјутер. Тоа сега за сега ми текнува. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Рандом факти за мене
На врв
Bottom