Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Рандом факти за мене
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 161197" data-attributes="member: 272"><p>- Најбољи сум....</p><p></p><p></p><p>.... у све!</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Шега на страна... (here comes the real ego boost...зима ваздух)</p><p></p><p>- Роден пред цирка 350 месеци</p><p>- уште од мал ме сметаат за чудак</p><p>- Требаше да ме викаат Јане или Филип. 3 од 3 пати на лотарија ме извлекоа по името што и ден денес го носам</p><p>- Потекло од мултикултурна средина</p><p>- Уште као биљмез заинтересиран за технологијата</p><p>- Лош ногопис</p><p>- Антиталент за цртање (освен апстрактни форми)</p><p>- Одличен смисол за ритам и музика - на 4 години Елиза ја свирев на пиано (само десната рака) </p><p>- Фотографско памтење</p><p>- Логичар повеќе од уметник</p><p>- Одличен детектив (во смисла на пронаоѓање на загубените работи по дома), изглеа систематско истражување имам вградено. </p><p>- Порано ми викаа да запишам глума (ме бивало да имитирам)</p><p>- Биоенергија (Не као на Иван Исцелител)</p><p>- Обожавател на класичната музика (исклучок опера)</p><p>- Верувам дека луѓето можат да променат некои мали работи во име на љубовта</p><p>- Полиглот и одличен смисол за учење на јазици</p><p>- Имам доживеано 2 сериозни незгоди (една како мал во сообраќајка, втора како магаре од сончаница - се мисла дали е менингит)</p><p>- Крупен во градба (1.90), по малку и попуштен (треба да припазам во последно време)</p><p>- Вечити хејтер на тролови и изигравање на невинашци (ќути-бутни тактика)</p><p>- Љубител на пишаниот збор</p><p>- Зихераш повеќе од хазардер</p><p>- Гурман, обожавател да пробам секогаш нешто ново. </p><p></p><p>А да стаам таксена марка врз CV-то или нема потреба?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 161197, member: 272"] - Најбољи сум.... .... у све! Шега на страна... (here comes the real ego boost...зима ваздух) - Роден пред цирка 350 месеци - уште од мал ме сметаат за чудак - Требаше да ме викаат Јане или Филип. 3 од 3 пати на лотарија ме извлекоа по името што и ден денес го носам - Потекло од мултикултурна средина - Уште као биљмез заинтересиран за технологијата - Лош ногопис - Антиталент за цртање (освен апстрактни форми) - Одличен смисол за ритам и музика - на 4 години Елиза ја свирев на пиано (само десната рака) - Фотографско памтење - Логичар повеќе од уметник - Одличен детектив (во смисла на пронаоѓање на загубените работи по дома), изглеа систематско истражување имам вградено. - Порано ми викаа да запишам глума (ме бивало да имитирам) - Биоенергија (Не као на Иван Исцелител) - Обожавател на класичната музика (исклучок опера) - Верувам дека луѓето можат да променат некои мали работи во име на љубовта - Полиглот и одличен смисол за учење на јазици - Имам доживеано 2 сериозни незгоди (една како мал во сообраќајка, втора како магаре од сончаница - се мисла дали е менингит) - Крупен во градба (1.90), по малку и попуштен (треба да припазам во последно време) - Вечити хејтер на тролови и изигравање на невинашци (ќути-бутни тактика) - Љубител на пишаниот збор - Зихераш повеќе од хазардер - Гурман, обожавател да пробам секогаш нешто ново. А да стаам таксена марка врз CV-то или нема потреба? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Рандом факти за мене
На врв
Bottom