Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Рандом факти за мене
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 161102" data-attributes="member: 266"><p>- Стара сум 8227 дена.</p><p>- Малку фалело да сум се викала Викторија, зошто сум родена на денот на победата.</p><p>- Имам проодено на 9 месеци, а прозборено на 2 ипол години.</p><p>- Кога бев мала, си играв со пиштоли и коли, наместо со барбики и кукли.</p><p>- Како мала, поради проблеми имам направено рекорд од неодење по 2ра, цели 16 дена.</p><p>- Како мала, играв фудбал секој ден и бев најдобра во одбрана.</p><p>- Кога бев мала, омилен вкус на сладолед ми беше овошен јогурт.</p><p>- Во прво одделение, откако ќе завршев задача, одев од клупа на клупа, проверувајќи ги другите како се снаоѓаат.</p><p>- На 9 години, имав црно бело кутре, кокер шпаниел.</p><p>- Во 8мо одделение, добив хрчак за роденден и сеуште му го чувам аквариумчето.</p><p>- Во последните 2 години од основно и првите 2 години од средно бев раперка, носев широки панталони и пишував текстови.</p><p>- Имам "дива" коска на десното стапало, бидејќи растело побргу од другото.</p><p>- Најмногу што сакам на себе си, е бојата на моите очи: маслинесто зелена.</p><p>- Почнав да се шминкам тек во 3та година во средно.</p><p>- Имам 45 килограми, најмногу сум имала 50, а најмалку 42.</p><p>- Повеќе ми се допаѓа машката облека, отколку женската.</p><p>- Не користам фен, а ретко и чешел.</p><p>- Во продавница, секогаш се фаќам за најскапото.</p><p>- Ретко џвакам мастика, зошто од неа огладнувам за 20 минути.</p><p>- Обожавам да организирам родендени, пијанки, посебни случувања.</p><p>- Најмногу ја сакам италијанската кујна. Мразам морска храна.</p><p>- После јадење, најчесто икам.</p><p>- Студирам историја на уметност, а не сакам да идам на изложби.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 161102, member: 266"] - Стара сум 8227 дена. - Малку фалело да сум се викала Викторија, зошто сум родена на денот на победата. - Имам проодено на 9 месеци, а прозборено на 2 ипол години. - Кога бев мала, си играв со пиштоли и коли, наместо со барбики и кукли. - Како мала, поради проблеми имам направено рекорд од неодење по 2ра, цели 16 дена. - Како мала, играв фудбал секој ден и бев најдобра во одбрана. - Кога бев мала, омилен вкус на сладолед ми беше овошен јогурт. - Во прво одделение, откако ќе завршев задача, одев од клупа на клупа, проверувајќи ги другите како се снаоѓаат. - На 9 години, имав црно бело кутре, кокер шпаниел. - Во 8мо одделение, добив хрчак за роденден и сеуште му го чувам аквариумчето. - Во последните 2 години од основно и првите 2 години од средно бев раперка, носев широки панталони и пишував текстови. - Имам "дива" коска на десното стапало, бидејќи растело побргу од другото. - Најмногу што сакам на себе си, е бојата на моите очи: маслинесто зелена. - Почнав да се шминкам тек во 3та година во средно. - Имам 45 килограми, најмногу сум имала 50, а најмалку 42. - Повеќе ми се допаѓа машката облека, отколку женската. - Не користам фен, а ретко и чешел. - Во продавница, секогаш се фаќам за најскапото. - Ретко џвакам мастика, зошто од неа огладнувам за 20 минути. - Обожавам да организирам родендени, пијанки, посебни случувања. - Најмногу ја сакам италијанската кујна. Мразам морска храна. - После јадење, најчесто икам. - Студирам историја на уметност, а не сакам да идам на изложби. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Рандом факти за мене
На врв
Bottom