Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Работи кои мора да ги направите барем еднаш во животот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 301266" data-attributes="member: 272"><p>Much has changed за овие 2 и кусур години.</p><p>Мојата егзистенционалистичка природа почна да извршува девијации од стандардните цели како жена и деца. Некако реалноста дека ќе морам да подигам кредит за да имам живејачка овде ме тера да ги спакувам куферите и да ја напуштам земјава. Мразам да сум должен некому нешто и ќе сторам се` па дури и идејата да не основам семејство додека не бидам доволно економски стабилен и независен од никој. И не. Под никој случај тука не потпаѓам под фелата на кариеристите.</p><p>Работење на работа што ја сакам.</p><p>Откако ќе добијам искуство со погорното, работење на работа за пристојна егзистенција. </p><p>Патувањата се горе доле тие. York, Прага/Брно, Paris, Бостон, New Orleans, San Franciscо и локалните местенца по Европа. </p><p>Концертите и не ми станаа некој главен приоритет. </p><p>Getting skilled however - yes. Гитара, кулинарство, основи на домаќинство (електро и механика) и фотографија. </p><p>Откако ќе го усовршам горново, стабилизирање во врската со крунисување на брак. Деца. </p><p>Редизајнирање на сопствениот дом во некој квази IKEA модерен терк. </p><p>Учење јазици. Усовршување на наученото до сега. </p><p>Непостоење како државјанин на само една земја. Мразам жигосувања во име на националноста.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 301266, member: 272"] Much has changed за овие 2 и кусур години. Мојата егзистенционалистичка природа почна да извршува девијации од стандардните цели како жена и деца. Некако реалноста дека ќе морам да подигам кредит за да имам живејачка овде ме тера да ги спакувам куферите и да ја напуштам земјава. Мразам да сум должен некому нешто и ќе сторам се` па дури и идејата да не основам семејство додека не бидам доволно економски стабилен и независен од никој. И не. Под никој случај тука не потпаѓам под фелата на кариеристите. Работење на работа што ја сакам. Откако ќе добијам искуство со погорното, работење на работа за пристојна егзистенција. Патувањата се горе доле тие. York, Прага/Брно, Paris, Бостон, New Orleans, San Franciscо и локалните местенца по Европа. Концертите и не ми станаа некој главен приоритет. Getting skilled however - yes. Гитара, кулинарство, основи на домаќинство (електро и механика) и фотографија. Откако ќе го усовршам горново, стабилизирање во врската со крунисување на брак. Деца. Редизајнирање на сопствениот дом во некој квази IKEA модерен терк. Учење јазици. Усовршување на наученото до сега. Непостоење како државјанин на само една земја. Мразам жигосувања во име на националноста. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Работи кои мора да ги направите барем еднаш во животот
На врв
Bottom