Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Лице
Пудра за лице
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 372845" data-attributes="member: 229"><p>Највеќе досега ми се погодила една од најевтините пудри, а тоа е течната на Алверде од ДМ, која ја земав некаде 300-400 денари, што е џабе во споредба со Римел, Буржуа, Диор, итн, кои биле скоро никакви.</p><p>Хелти Микс на Буржуа ми беше океј едно време, но премногу не ѝ дава на кожата да дише, па ја баталив.</p><p></p><p>Највеќе спасот си го најдов во обична, евтина BB крема од Балеа, комбинирана со подлога од Есенс од зелена глина (зелено е и пакувањето) за намалување црвенило. Така, ем не делува дека се имам извајано, а имам фина покривност и супер сјај на кожата. Имам и BB крема на Нивеа која за нијанса повеќе ми се допаѓа ради покривноста и мирисот, но истата е доста темна, па ја користев само летово, измешана со малку светла пудра.</p><p>Да имам чисто лице, никогаш не би ставила ништо повеќе од крема со заштитен фактор и малку ВВ.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 372845, member: 229"] Највеќе досега ми се погодила една од најевтините пудри, а тоа е течната на Алверде од ДМ, која ја земав некаде 300-400 денари, што е џабе во споредба со Римел, Буржуа, Диор, итн, кои биле скоро никакви. Хелти Микс на Буржуа ми беше океј едно време, но премногу не ѝ дава на кожата да дише, па ја баталив. Највеќе спасот си го најдов во обична, евтина BB крема од Балеа, комбинирана со подлога од Есенс од зелена глина (зелено е и пакувањето) за намалување црвенило. Така, ем не делува дека се имам извајано, а имам фина покривност и супер сјај на кожата. Имам и BB крема на Нивеа која за нијанса повеќе ми се допаѓа ради покривноста и мирисот, но истата е доста темна, па ја користев само летово, измешана со малку светла пудра. Да имам чисто лице, никогаш не би ставила ништо повеќе од крема со заштитен фактор и малку ВВ. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Лице
Пудра за лице
На врв
Bottom