Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Прослава поради развод на брак
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 293321" data-attributes="member: 1867"><p>Па и не е толку забегано. Јас искусив еден развод и можам да кажам дека бев многу среќна кога конечно ставив крај на тој дел од мојот живот. Она што ми беше најпотребно во тие моменти беше подршката од најблиските, така да мислам дека една мала прослава со најблиските е добар начин да се започне еден нов живот, бидејки тој начин ке се охрабрите, не ке се чувствувате сами и тн.</p><p>Ама за се си треба контрола нели. Во последно време и свадбите се онака колку да не е без ич, па зошто тогаш прослава од ваков вид да е претерана.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 293321, member: 1867"] Па и не е толку забегано. Јас искусив еден развод и можам да кажам дека бев многу среќна кога конечно ставив крај на тој дел од мојот живот. Она што ми беше најпотребно во тие моменти беше подршката од најблиските, така да мислам дека една мала прослава со најблиските е добар начин да се започне еден нов живот, бидејки тој начин ке се охрабрите, не ке се чувствувате сами и тн. Ама за се си треба контрола нели. Во последно време и свадбите се онака колку да не е без ич, па зошто тогаш прослава од ваков вид да е претерана. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Прослава поради развод на брак
На врв
Bottom