Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Deviously Devilish" data-source="post: 143000" data-attributes="member: 1790"><p>Дечко, јас не се воздигнав. Имаше почеток на реченици како - Ние знаеме да направиме...вака и вака. Значи автоматски и јас сум ставена во тоа. Не реков дека јас сум нешто подобра, јас само коментирав за работи кои ми беа изложени пред фаца. Фала богу јас не изигравав царина, ама незнаеш кај нас колку време пред екскурзија се напиња кој колку пари ќе носи, каде има најголеми куфери...Она буквално, секој одмор или празен чац тие два месеци пред да се трга, се збореше за тоа, и на што таму ќе се троши. Башка имавме компјутери, и сите цело време гледаа слики како предходните генерации се сликале на фб, (она фаците од предходните генерации) и беше повторена истата слика она детаалнооо, исто како глупавоста да се повторува од колено на колено. Бар да имаше креативност да не гледав иста фотка секаде, а фб ко фб, ден по екскурзија на ѕид нема ништо освен тоа. Значи ти сакал неќел, набутано ти е во фаца. Значи нит сум идела по комшии, нит сум оговарала...не ме знаеш, штета што донесе толку брз заклучок, воопшто не сум таква, но на школо ако не правиш за тоа муабет - екскурзија...автоматки не си интересен. Немаш поим како го доживуваат тоа некои луѓе, и мислат дека со самото тоа што ќе идат и цел град ќе ги гледа, мора да изглумат фешн вик, најмногу што можат. Неможам да ти опишам со каква тешка шмизларана и сељачана делам училница. Значи не зборам дека јас сум нешто подобра, за нив сум јас наркоман ете на пример. Тоа нема врска со муабетов, многу оф топик имате некој коментари, само за да се мрчи. Мислам дека после ова имате доволно инфо, но ако сеуште планирате да се контраме, јас не сакам. Нит сакам да почнувам со непријателство, а само што се регистрирав. Ако не се согласуваме на оваа тема, незначи дека на друга треба повторно да не се согласуваме. А тоа што ме навредуваш, немаш никакво право на тоа. Прво јас не те навредив. Второ не ме ни познаваш, и штета голема што имаш погрешно мислење за мене, сепак кај некои луге првиот впечаток тешко се менува. Но нејсе. Ако сеуште мислиш дека ти си во право и јас сум незнам каква, не гледам цел приказнава понатаму да иде, и воопшто расправијава. Не сакам да се расправам со никого, мразам. Се најдобро на сите, и се надевам не ме мразите. Spread peace and love around <3</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deviously Devilish, post: 143000, member: 1790"] Дечко, јас не се воздигнав. Имаше почеток на реченици како - Ние знаеме да направиме...вака и вака. Значи автоматски и јас сум ставена во тоа. Не реков дека јас сум нешто подобра, јас само коментирав за работи кои ми беа изложени пред фаца. Фала богу јас не изигравав царина, ама незнаеш кај нас колку време пред екскурзија се напиња кој колку пари ќе носи, каде има најголеми куфери...Она буквално, секој одмор или празен чац тие два месеци пред да се трга, се збореше за тоа, и на што таму ќе се троши. Башка имавме компјутери, и сите цело време гледаа слики како предходните генерации се сликале на фб, (она фаците од предходните генерации) и беше повторена истата слика она детаалнооо, исто како глупавоста да се повторува од колено на колено. Бар да имаше креативност да не гледав иста фотка секаде, а фб ко фб, ден по екскурзија на ѕид нема ништо освен тоа. Значи ти сакал неќел, набутано ти е во фаца. Значи нит сум идела по комшии, нит сум оговарала...не ме знаеш, штета што донесе толку брз заклучок, воопшто не сум таква, но на школо ако не правиш за тоа муабет - екскурзија...автоматки не си интересен. Немаш поим како го доживуваат тоа некои луѓе, и мислат дека со самото тоа што ќе идат и цел град ќе ги гледа, мора да изглумат фешн вик, најмногу што можат. Неможам да ти опишам со каква тешка шмизларана и сељачана делам училница. Значи не зборам дека јас сум нешто подобра, за нив сум јас наркоман ете на пример. Тоа нема врска со муабетов, многу оф топик имате некој коментари, само за да се мрчи. Мислам дека после ова имате доволно инфо, но ако сеуште планирате да се контраме, јас не сакам. Нит сакам да почнувам со непријателство, а само што се регистрирав. Ако не се согласуваме на оваа тема, незначи дека на друга треба повторно да не се согласуваме. А тоа што ме навредуваш, немаш никакво право на тоа. Прво јас не те навредив. Второ не ме ни познаваш, и штета голема што имаш погрешно мислење за мене, сепак кај некои луге првиот впечаток тешко се менува. Но нејсе. Ако сеуште мислиш дека ти си во право и јас сум незнам каква, не гледам цел приказнава понатаму да иде, и воопшто расправијава. Не сакам да се расправам со никого, мразам. Се најдобро на сите, и се надевам не ме мразите. Spread peace and love around <3 [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
На врв
Bottom