Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 142955" data-attributes="member: 613"><p>Аман бе луге,девојчево си напиша свое гледиште и како она ги доживеала тие работи.</p><p>Кого шпиунира?</p><p>Каде пишува имиња и презимиња?</p><p>Под наводници или не,ако таа напишала тешки зборови и буквални примери во својата таканаречена колумна ова шпиунира ги засенува сите нејзини.</p><p>Башка спомнување комшии и слично.Таа барем за она што напиша,го видела,го осетила,ни го доловила од нејзин аспект.</p><p>Какви комшии и претпоставки изложувате сега низ темава?</p><p>Ајде,муда колку бубрези имаме во излагањето мегу мнозинството,па се губиме што и да напишеме.</p><p>Ако таа не си ја гледала својата работа,зарем вие си ја гледате посочувајки и што таа треба да прави?</p><p>Па и дефиниции за култура ке солиме.СФашта.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 142955, member: 613"] Аман бе луге,девојчево си напиша свое гледиште и како она ги доживеала тие работи. Кого шпиунира? Каде пишува имиња и презимиња? Под наводници или не,ако таа напишала тешки зборови и буквални примери во својата таканаречена колумна ова шпиунира ги засенува сите нејзини. Башка спомнување комшии и слично.Таа барем за она што напиша,го видела,го осетила,ни го доловила од нејзин аспект. Какви комшии и претпоставки изложувате сега низ темава? Ајде,муда колку бубрези имаме во излагањето мегу мнозинството,па се губиме што и да напишеме. Ако таа не си ја гледала својата работа,зарем вие си ја гледате посочувајки и што таа треба да прави? Па и дефиниции за култура ке солиме.СФашта. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
На врв
Bottom