Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Mystique" data-source="post: 142744" data-attributes="member: 1302"><p>Знам дека е ОФФ топик ама ќе го пишам зошто некако све ова ме потсети на овој текст. </p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Иако не сум бил во Африка</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Имам чувство како таму да живеам</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Мајмуни и слонови околу нас</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">И по некој гепард чека во заседа</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Биволи и жирафи во џипови</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Зебри костумосани со актовки</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Кобили нашминкани</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Навлечени на хуманитарни балови, спа центри</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Секој, секој е секому храна</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Во оваа мала савана</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mystique, post: 142744, member: 1302"] Знам дека е ОФФ топик ама ќе го пишам зошто некако све ова ме потсети на овој текст. [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Иако не сум бил во Африка[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Имам чувство како таму да живеам[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Мајмуни и слонови околу нас[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]И по некој гепард чека во заседа[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Биволи и жирафи во џипови[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Зебри костумосани со актовки[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Кобили нашминкани[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Навлечени на хуманитарни балови, спа центри[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Секој, секој е секому храна[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Во оваа мала савана[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000][/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
На врв
Bottom