Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Deviously Devilish" data-source="post: 142735" data-attributes="member: 1790"><p>Не тврдам дека сум најпаметна и незнам ЗОШТО и како сте сватиле од <strong>Мислев дека нема толку да се тупи и ќе се свати поентата, дури ме мрзи и да се објаснувам на секое. Ќути си ако, и ја ќе си ќутам џабе зборам изгледа - </strong>дека всушност вие сте тупи. Сте чуле за израз - не ми го тупи повеќе? Ај да не го тупиме? Доста се тупи сега? Ајде да не се тупи току? Фала богу дека неможам да сум прва има и пред мене и зад мене нели? Не сум малоумна луѓе, што сте напнале ко пијан за плот незнам. Прочитај го предходниот коментар што го напишав, навистина не гледам поента повеќе во објаснувањево. Во коментариве ќе видиш дека истото го повторувам од текстот на секое, само со повеќе детали од ескурзијата, дури и се извинив на неколку наврати ако не е добро склопено, мислам ако следиш, зошто кога пишувам не едитирам нешто посебно, туку онака како што ќе биде -из прве- си иде, затоа не се нарекувам колумнист. И да се сите негативни и цел свет да е против мене, јас ставот веќе сум го оформила, во коментари само ви ги образложував причините. Навистина сево ова ми е некако....детски, нели? Не гледам поента, ти го имаш твоето мислење дека колумнава ми е грешка и дека ја сум грим рипер што ги искла сите во текстов, а јас мислам дека сум реална и гледам да имам барем каква таква поевропска култура во абтобус.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deviously Devilish, post: 142735, member: 1790"] Не тврдам дека сум најпаметна и незнам ЗОШТО и како сте сватиле од [B]Мислев дека нема толку да се тупи и ќе се свати поентата, дури ме мрзи и да се објаснувам на секое. Ќути си ако, и ја ќе си ќутам џабе зборам изгледа - [/B]дека всушност вие сте тупи. Сте чуле за израз - не ми го тупи повеќе? Ај да не го тупиме? Доста се тупи сега? Ајде да не се тупи току? Фала богу дека неможам да сум прва има и пред мене и зад мене нели? Не сум малоумна луѓе, што сте напнале ко пијан за плот незнам. Прочитај го предходниот коментар што го напишав, навистина не гледам поента повеќе во објаснувањево. Во коментариве ќе видиш дека истото го повторувам од текстот на секое, само со повеќе детали од ескурзијата, дури и се извинив на неколку наврати ако не е добро склопено, мислам ако следиш, зошто кога пишувам не едитирам нешто посебно, туку онака како што ќе биде -из прве- си иде, затоа не се нарекувам колумнист. И да се сите негативни и цел свет да е против мене, јас ставот веќе сум го оформила, во коментари само ви ги образложував причините. Навистина сево ова ми е некако....детски, нели? Не гледам поента, ти го имаш твоето мислење дека колумнава ми е грешка и дека ја сум грим рипер што ги искла сите во текстов, а јас мислам дека сум реална и гледам да имам барем каква таква поевропска култура во абтобус. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Колумни
Провинцијалска идеја за екскурзија
На врв
Bottom